Football Talk

Μέσι: «Θα ήθελα να ζει ο Μαραντόνα, να μου έδινε το τρόπαιο του Μουντιάλ» (video)

Μέσι: «Θα ήθελα να ζει ο Μαραντόνα, να μου έδινε το τρόπαιο του Μουντιάλ» (video)
Ο Λιονέλ Μέσι παραχώρησε συνέντευξη σε μέσο της Αργεντινής, στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε φυσικά στην κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ, τονίζοντας ότι ήθελε να ζει ο Ντιέγκο Μαραντόνα για να του έδινε το τρόπαιο.
Συνέντευξη στο Urbana Play της Αργεντινής έδωσε ο Λιονέλ Μέσι, στην οποία μίλησε όπως ήταν φυσικό για την κατάκτηση του Μουντιάλ με την «αλμπισελέστε». Ο ηγέτης της εθνικής ομάδας της Αργεντινής έκανε μία πολύ όμορφη δήλωση μεταξύ άλλων, σχετικά με τον Ντιέγκο Μαραντόνα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Pulga τόνισε ότι θα ήθελε να ζει ακόμα ο Ντιεγκίτο για να του έδινε αυτός το τρόπαιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Παράλληλα έκανε γνωστό ότι δέχθηκε τόσα πολλά μηνύματα μετά τον τελικό που μπλόκαρε ο λογαριασμός του στο Instagram!

«Το WhatsApp μου εξερράγη. Ξεκίνησα να απαντάω στην οικογένειά μου, αλλά απαντούσα μέρες σε μηνύματα. Είχα εκατομμύρια μηνύματα στο Instagram, μπλόκαρε ο λογαριασμός. Δεν έψαχνα έχω την φωτογραφία με τα περισσότερα likes, απλά ο κόσμος ήθελε να με δει με τη φωτογραφία.

Θα ήθελα να ζει ο Μαραντόνα, να μου έδινε το τρόπαιο του Μουντιάλ. Αυτή η φωτογραφία θα ήταν πολύ καλή. Νομίζω πως ο Ντιέγκο και άλλοι άνθρωποι που με αγαπούν από ψηλά μου έδιναν δύναμη. Εάν μπορούσα, θα έλεγα στον 16χρονο εαυτό μου ότι κάτι συγκλονιστικό τον περιμένει. Πως θα έχει ένα όμορφο μονοπάτι, με σκληρές στιγμές τις οποίες πρέπει να ξεπεράσει. Ποτέ να μην παρατάει τα όνειρά του γιατί στο τέλος θα έχει τη μεγαλύτερη ανταμοιβή», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Λιονέλ Μέσι.





www.bnsports.gr




Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0