Football Talk

Τελειώνει του Κανός στον Ολυμπιακό - Έρχεται στην Ελλάδα ο Ισπανός

Τελειώνει του Κανός στον Ολυμπιακό -  Έρχεται στην Ελλάδα ο Ισπανός

Λεπτομέρειες απομένουν για να μετακομίσει στον Πειραιά ο Σέρχι Κανός με τον Ολυμπιακό να βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με την Μπρέντφορντ για την αγορά του 26χρονου Ισπανού εξτρέμ.

Και το όνομα αυτού Σέρχι Κανός. Μετά την απόφαση του Φλοριάν Τοβέν να συνεχίσει την καριέρα του στην Ουντινέζε, ο Ολυμπιακός κινήθηκε γρήγορα και έφτασε σε συμφωνία με τον 26χρονο Ισπανό που όπως όλα δείχνουν θα βρίσκεται σήμερα στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει την μετακόμιση του στην Πειραιά.

Αυτό που απομένει είναι η συμφωνία των “ερυθρόλευκων” με τους Λονδρέζους με τις δύο πλευρές να βρίσκονται πολύ κοντά. Ουσιαστικά, ο Ολυμπιακός εκμεταλλεύτηκε το γεγονός πως το συμβόλαιο του Κανός με την Μπρέντφορντ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και ο παίκτης μπορεί να συμφωνήσει με όποια ομάδα θέλει χωρίς η ομάδα του να εισπράξει το παραμικρό. Θέλοντας να κάνουν από τώρα δικό τους τον παίκτη, οι “ερυθρόλευκοι” προσέγγισαν την Μπρέντφορντ και αυτή τη στιγμή έχουν φέρει το deal στο τελικό του στάδιο. Παράλληλα έκαναν μια εξαιρετική προσφορά στον παίκτη, τον οποίο ήθελαν τόσο η Βαλένθια όσο και η Θέλτα.

Ο Κανός ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα και το 2013 μετακόμισε σε αυτές της Λίβερπουλ. Με τους “κόκκινους” έπαιξε μόλις μια φορά με την πρώτη ομάδα και μετά από έναν δανεισμό στην Μπρέντφορντ την σεζόν 2015-16, η Νόριτς τον απέκτησε με μεταγραφή το καλοκαίρι του 2016 βγάζοντας από τα ταμεία της 4,5 εκατ. λίρες.  Εκεί δεν κατάφερε να προσαρμοστεί και έξι μήνες μετά εμφανίστηκε πάλι η Μπρέντφορντ και έκανε δικό της τον παίκτη. Ήταν μια κίνηση που έμελλε να αποβεί καθοριστική στην προσπάθεια που έκαναν τότε οι “μέλισσες” για να επιστρέψουν στην Premier League, αφού ο Κανός εξελίχθηκε σε πρωταγωνιστή σε αυτή την προσπάθεια. Ο Κανός ήταν βασικότατος και στην πρώτη χρονιά των Λονδρέζων στην Premier League πραγματοποιώντας 31 συμμετοχές την σεζόν 2021-22 στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, ωστόσο η άρνηση του να ανανεώσει το συμβόλαιο του προκάλεσε ρήξη στις σχέσεις του με τον Τόμας Φρανκ και φέτος έχει αγωνιστεί μόλις 5 φορές. 

Συνολικά στην καριέρα του με την φανέλα της Μπρέντφορντ ο Κανός έχει παίξει 249 φορές καταγράφοντας 36 γκολ και 33 ασίστ, ενώ η αξία του στο  στο transfermarkt αποτιμάται στα 12 εκατ. ευρώ. 

Δημήτρης Σπηλιόπουλος

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0