Football Talk

Ρεάλ Μαδρίτης - Ρεάλ Σοσιεδάδ 0-0: Στο -5 από την Μπαρτσελόνα, οι μπελάδες «μεγαλώνουν»!

Ρεάλ Μαδρίτης - Ρεάλ Σοσιεδάδ 0-0: Στο -5 από την Μπαρτσελόνα, οι μπελάδες «μεγαλώνουν»!
Η Ρεάλ Μαδρίτης «κόλλησε» στο 0-0 (29/01) κόντρα στη Ρεάλ Σοσιεδάδ στο Σαντιάγο Μπερναμπέου και «επέστρεψε» στην Μπαρτσελόνα να ξεφύγει στο +5!

Ισοπαλία με κερδισμένη την Μπαρτσελόνα! Ρεάλ Μαδρίτης και Ρεάλ Σοσιεδάδ «αλληλοεξουδετερώθηκαν» στο Σαντιάγο Μπερναμπέου, έμειναν στο 0-0 (29/01) και κάπως έτσι, η «ψαλίδα» από την πρωτοπόρο της La Liga, Μπαρτσελόνα, «άνοιξε» κι άλλο, φτάνοντας του πέντε βαθμούς.

Σε «μπελάδες» το σύνολο του Κάρλο Αντσελότι, που μετά το πέρας της 19ης αγωνιστικής του ισπανικού πρωταθλήματος, βρίσκεται σε δύσκολη θέση, στην προσπάθειά του να υπερασπιστεί τον περσινό του τίτλο.


«Μοιραίος» ο Βινίσιους Τζούνιορ, που είχε τη μόνη μεγάλη ευκαιρία στο ματς στο 15ο λεπτό. Η προσπάθειά του, όμως, πέρασε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι της εστίας της Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Κάπως έτσι, το ματς έληξε χωρίς σκορ, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν έναν πολύ σημαντικό βαθμό σε μία έδρα-φόβητρο, αλλά να βλέπουν, από την άλλη πλευρά, τη διαφορά από την τέταρτη στο βαθμολογικό πίνακα της La Liga, Ατλέτικο Μαδρίτης, να μειώνεται στους πέντε βαθμούς.


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ρεάλ Μαδρίτης (Κάρλο Αντσελότι): Κουρτουά, Νάτσο, Μιλιτάο, Ρίντιγκερ, Καμαβινγκά, Βαλβέρδε (77' Ασένσιο), Κρόος, Σεμπάγιος (77' Μόντριτς), Ρόντρίγκο, Βινίσιους, Μπενζεμά.

Ρεάλ Σοσιεδάδ (Ιμανόλ Αλγκαθίλ): Ραμίρο, Ελουστόντο (66' Ολασαγκάστι), Ζουμπέλδια, Λε Νορμάν, Μουνιόθ (46' Ρίκο), Μέντες (55' Ναβάρο), Ζουμπιμέντι, Ιγιαραμέντι, Κούμπο, Σορλόθ (84' Φερνάντες), Ογιαρθάμπαλ (55' Μαρίν).

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0