Football Talk

Παρί Σεν Ζερμέν - Ρεμς 1-1: Ο Μπαλογκάν σόκαρε την Παρί στο 95'! (video)

Παρί Σεν Ζερμέν - Ρεμς 1-1: Ο Μπαλογκάν σόκαρε την Παρί στο 95'! (video)

Η Παρί Σεν Ζερμέν πήγαινε να πάρει μια «άδικη» νίκη επί της Ρεμς αλλά στην τελευταία φάση του αγώνα ο Μπαλογκάν ισοφάρισε το γκολ του Νεϊμάρ (51') και σόκαρε το Παρκ Ντε Πρενς!

Όλα έδειχαν πως η Παρί θα έπαιρνε μια δύσκολη νίκη επί της Ρεμς. Ο Νεϊμάρ είχε ανοίξει το σκορ (51') και η ομάδα του Γκαλιτιέ έδειχνε να ελέγχει το ματς ακόμη και με δέκα παίκτες (αποβολή Βεράτι στο 59'). Ωστόσο στην τελευταία φάση του αγώνα ο Μπαλογκάν πάγωσε το Παρίσι και έδωσε έναν πολύτιμο βαθμό  στην ομάδα του!

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν πολύ καλύτερα τον αγώνα, έχοντας επτά (!) τελικές μέσα σε 16 λεπτά (9'-23'), με σπουδαιότερη το βολέ του Ίτο που έφυγε ελάχιστα άουτ (15').

Η Παρί όχι απλώς δεν απείλησε, αλλά δεν μπορούσε καν να πλησιάσει την περιοχή του Ντιούφ. Κάπως έτσι φτάσαμε στο ημίχρονο με τους παίκτες του Γκαλιτιέ να μην έχουν ούτε ένα σουτ στην εστία!

Κι όμως, όταν ήρθε αυτή η πρώτη τελική στην εστία, έγινε το 1-0! Στο 51' ο Νεϊμάρ επωφελήθηκε από τις κόντρες, βρέθηκε απέναντι από τον Ντιούφ, τον πέρασε και άνοιξε το σκορ.

Στο 59ο λεπτό ο Βεράτι -που είχε περάσει ως αλλαγή στο 46'- αποβληθήκε για σκληρό μαρκάρισμα στον Ίτο, ύστερα από παρέμβαση και του VAR.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Σέρχιο Ράμος παραλίγο να "κλειδώσει" τη νίκη, όμως η κεφαλιά του πήγε στο δοκάρι, ενώ στη συνέχεια -στη δεύτερη προσπάθεια του Ισπανού- απομάκρυναν οι αμυντικοί πάνω στη γραμμή!

Ακόμη μια διπλή ευκαιρία για τους Παριζιάνους στο 82'. Ο Νεϊμάρ πέταξε στο χώρο για τον Εμπαπέ, εκείνος εκτέλεσε, ο Ντιούφ απέκρουσε, ο Βραζιλιάνος "σέρβιρε" ξανά αλλά ο Μέσι αστόχησε από πλεονεκτική θέση. Και η Παρί το πλήρωσε!

Στην τελευταία φάση του αγώνα, ο Μπαλογκάν έφυγε στην πλάτη της άμυνας, πέρασε τον Ντοναρούμα και έκανε το 1-1, που ήταν και το τελικό -και δίκαιο- αποτέλεσμα!


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παρί Σεν Ζερμέν: Ντοναρούμα, Χαμίκι, Σέρχιο Ράμος, Μαρκίνιος, Μπερνάτ, Φαμπιάν (68' Ρενάτο Σάντσες), Βιτίνια (46' Βεράτι), Σολέρ (63' Ντανίλο) , Μέσι, Νεϊμάρ (85' Εμερί), Εμπαπέ

Ρέμς: Ντιούφ, Φοκέ, Άγκμπαντου, Αμπντελχαμίντ, Ντε Σμετ, Ματουσίβα, Μουνέτσι (75' Ντουμπιά), Ίτο, Καζίστ, Φλιπς (75' Ζενέλι), Μπαλογκάν

Μανώλης Μακρόπουλος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0