Football Talk

Ελίασον: «Η στήριξη από τον κόσμο της ΑΕΚ ήταν μοναδική, θα δουλεύω καθημερινά για να βοηθήσω την ομάδα»

Ελίασον: «Η στήριξη από τον κόσμο της ΑΕΚ ήταν μοναδική, θα δουλεύω καθημερινά για να βοηθήσω την ομάδα»
Για την επιστροφή του στη δράση μίλησε ο Νίκλας Ελίασον μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί του Άρη με 3-0.
Ο Νίκλας Ελίασον επέστρεψε στη δράση στη νίκη της ΑΕΚ επί του Άρη με 3-0 στην OPAP Arena. Ο Σουηδός άσος της Ένωσης στην Cosmote TV και ευχαρίστησε τον κόσμο ενώ σχολίασε φυσικά και το αποτέλεσμα με τον  Άρη.

Αναλυτικά όσα είπε: 

«Νομίζω ότι το παιχνίδι ήταν απέναντι σε ενανκαλό αντίπαλο. Επιλέξαμε να ασκήσουμε πίεση από το πρώτο λεπτό και δείξαμε πως έχουμε πολλούς καλούς παίκτες που μπορούν να έρθουν από τον πάγκο και να δώσουν λύσεις».

Για τον τραυματισμό του και την αποθεραπεία: «Ήταν μια δύσκολη στιγμή γιατί πρώτη φορά είχα τόσο σοβαρό τραυματισμό. Η στήριξη από τον κόσμο της ΑΕΚ ήταν μοναδική με πολλά μηνύματα από την πρώτη στιγμή και μου έδωσαν δύναμη κι εγώ πείσμωσα για να επιστρέψω. Ευχαριστώ το ιατρικό επιτελείο της ομάδας και τον Θωμά Παπαδά που δούλευε καθημερινά μαζί μου».

Για την αποθέωση στη Νέα Φιλαδέλφεια και πόσο γρήγορα μπορεί να βρει ρυθμό: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο για τη στήριξη, μου έδωσαν κίνητρο να δουλέψω σκληρά και να επιστρέψω. Είμαι πίσω και θα δουλεύω καθημερινά για να είμαι 100% έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα». 


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0