Football Talk

Πάρντιου στη συνέντευξη Τύπου: «Η ενέργεια μεταξύ ΑΕΚ και Άρη ήταν διαφορετική»

Πάρντιου στη συνέντευξη Τύπου: «Η ενέργεια μεταξύ ΑΕΚ και Άρη ήταν διαφορετική»
Στα πολλά σερί ματς που έχει δώσει ο Άρης σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και έχουν φέρει κούραση στους ποδοσφαιριστές του, στάθηκε ο Άλαν Πάρντιου στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με την ΑΕΚ.
Στη φρεσκάδα που έλειψε στον Άρη λόγω των πολλών σερί αγώνων που έχει δώσει τον τελευταίο μήνα στάθηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Αλαν Πάρντιου μετά την ήττα της ομάδας του από την ΑΕΚ

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Άλαν Πάρντιου:


«Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι, ειδικά λόγω του σχεδιασμού το τελευταίο διάστημα. Πολλά ματς τον τελευταίο μήνα και γι’ αυτό φαινόμασταν όχι τόσο φρέσκοι . Ειδικά όταν παίζεις σε αυτή την έδρα τα πρώτα 20 λεπτά ήταν αρκετά δύσκολα. Δεν εχουμε δικαιολογίες, αλλά θεωρώ ο διαιτητής ήταν λίγο… σκληρός προς τα εμάς. Εδωσε κίτρινες κάρτες. Έδωσε το πέναλτι».

Για το πέναλτι που ζητάει ο Αρης στο δεύτερο ημίχρονο; «Ειχαμε αυτοπεποίθηση στο παιχνίδι. Δεν περίμενα να πάρουμε το πέναλτι. Η ενέργεια ήταν διαφορετική μεταξύ των ομάδων, λόγω του αγώνα που είχαμε μεσοβδόμαδα. Απόψε για να ανταποκριθούν οι παίκτες μας έπρεπε να πιέσουν τους εαυτούς τους. Το μονο καλό που έχουμε από το ιατρικό δελτίο είναι ότι μεσα στην εβδομάδα θα έχουμε επιστροφές τραυματιών και ενός νέου παίκτη στην ομάδα μας».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0