Football Talk

Λάτσιο – Φιορεντίνα 1-1: Μοιρασιά και χαμένη ευκαιρία! (video)

Λάτσιο – Φιορεντίνα 1-1: Μοιρασιά και χαμένη ευκαιρία! (video)
Η Λάτσιο έμεινε στο 1-1 με την Φιορεντίνα και έχασε μεγάλη ευκαιρία να βρεθεί στη θέση της Serie A. Λίγο έλειψε να φύγουν με το «διπλό» οι «βιόλα» στο 94′!

Την ευκαιρία να ανέβει στη θέση της βαθμολογίας στη Serie A έχασε η Λάτσιο, με τους Ρωμαίους να μένουν στο 1-1 κόντρα στη Φιορεντίνα στο Ολίμπικο.

Οι «λατσιάλι» ξεκίνησαν ιδανικά τον αγώνα και βρέθηκαν μπροστά στο σκορ μόλις στο 8'! Ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Λουίς Αλμπέρτο, ο Καζάλε κατάφερε να στείλη τη μπάλα στα δίχτυα του Τερατσάνο για το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι ήταν εντελώς ακίνδυνοι με αποτέλεσμα να μην αλλάξουν και πολλά μέχρι το ημίχρονο.

Με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρος, στο 49′, η Φιορεντίνα βρήκε το γκολ που ήθελε. Ο Γκονζάλες με ένα φοβερό σουτ εκτός περιοχής έκανε το 1-1, το οποίο έμελλε να είναι και το τελικό σκορ της αναμέτρησης. Στο 94′ οι «βιόλα» έχασαν μία μοναδική ευκαιρία να κλέψουν τη νίκη όμως η μπάλα δεν έκανε το χατίρι του Μιλένκοβιτς και σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι! Το τελικό σκορ βρήκε την Λάτσιο στους 38 βαθμούς, όσους έχουν και οι Αταλάντα με τη Μίλαν, ενώ αντίθετα η Φιορεντίνα έφτασε τους 24 βαθμούς και την 12η θέση.

Λάτσιο: Πρόβεντελ, Μάρουσιτς, Καζάλε, Ρομανιόλι, Χισάι (71′ Λάτσαρι), Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Κατάλντι (63′ Μάρκος Αντόνιο), Λουίς Αλμπέρτο (63′ Βεσίνο), Πέδρο (71′ Ιμόμπιλε), Τζακάνι, Φελίπε Αντερσον

Φιορεντίνα: Τερατσάνο, Ντοντό, Μιλένκοβιτς, Ρανιέρι (86′ Ιγκόρ), Μπιράγκι, Μπαράκ, Μποναβεντούρα (74′ Μαντράγκορα), Αμραμπατ, Κουαμέ (46′ Σαπονάρα), Γκονζάλες (74′ Ικονέ), Γιόβιτς (85′ Καμπράλ)


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0