Football Talk

FA Cup: Ένα λεπτό ακόμη ήθελε η Ρέξαμ – Σημαντική πρόκριση για τη Στόουκ! (video)

FA Cup: Ένα λεπτό ακόμη ήθελε η Ρέξαμ – Σημαντική πρόκριση για τη Στόουκ! (video)

Το παραμύθι της Ρέξαμ δεν σταματά εδώ! Έχει τουλάχιστον ένα ματς ακόμη. Αλλά αυτοί οι Ουαλοί θα έπρεπε να έχουν «καθαρίσει» την πρόκριση απέναντι στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Ισοφαρίστηκαν στο 96’ και θα κληθούν να δώσουν ακόμη ένα ματς, μία ρεβάνς του 3-3 εκτός έδρας. Νωρίτερα, η Στόουκ έκανε το χρέος της στο «Μπριτάνια» απέναντι στη Στίβενεϊτζ και προκρίθηκε στην επόμενη φάση.

Απίθανα πράγματα. Ένα λεπτό πριν «γραφτεί» ιστορία μπροστά στα μάτια μας, με τη Ρέξαμ από την 5η κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου να παίρνει την πρόκριση στους «16» του FA Cup στο «καυτό» «Racecourse Ground», που έζησε στιγμές βγαλμένες από τα πιο τρελά όνειρα των φίλων της! Δεν τα κατάφερε όμως. Ισοφαρίστηκε από τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στο 96’ και θα χρειαστεί ρεβάνς, μετά το τελικό 3-3.

Και όλα αυτά, ενώ βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 2ο λεπτό από τον Μακ Μπέρνι. Από την στιγμή μάλιστα που οδηγήθηκε με το 1-0 σε βάρος της στα αποδυτήρια, άπαντες θεωρούσαν πως το παραμύθι τελείωνε.

Όλοι εκτός από το σύνολο του Φιλ Πάρκινσον, που προέβη σε απίθανη ανατροπή από το 50’ μέχρι και το 61’. Αρχικά, ισοφάρισε με τον Τζόουνς, σε μία φάση που ξεκινά από πλάγιο, που πιο πολύ έμοιαζε με… κόρνερ, με αποτέλεσμα να γίνει ο πρώτος παίκτης της ομάδας του την τελευταία 20ετία, που σκοράρει για χάρη της σε αυτόν τον γύρο του FA Cup.

Ακολούθησε το 2-1 και το γήπεδο ήταν έτοιμο να… εκραγεί, με τον Ο’ Κόνορ να βάζει μπροστά τους Ουαλούς, αυτή τη φορά από στατική φάση. Όμως ο Νόργουντ είχε απάντηση και η Σέφιλντ ισοφάρισε και πάλι σε 2-2, δείχνοντας πως στη… χειρότερη, το ματς θα καταλήξει σε ισοπαλία και… ρεβάνς.

Ακόμη και αυτό το σενάριο όμως, καταρρίφθηκε άμεσα! Οι φιλοξενούμενοι έμειναν με «10, μετά την αποβολή του Τζέμπισον και ο Μούλιν στο 86’, ο πρώτος σκόρερ της Ρέξαμ, έκανε το 3-2, που έδειχνε να δίνει στην ομάδα του το ιστορικό επίτευγμα της πρόκρισης. Ακόμη και έτσι όμως, τίποτα δεν είχε τελειώσει.

 

Ο Έγκαν το έκανε και το τελικό 3-3 έστειλε τους δύο αντιπάλους σε επαναληπτικό!

 

Tέλος, νωρίτερα η Στόουκ έκανε το χρέος της και επικράτησε με 3-1 της Στίβενεϊτζ. Προηγήθηκε από νωρίς με τον Μπράουν, δεν πανικοβλήθηκε καθόλου όταν ο Ριντ έκανε το 1-1 και αντέδρασε άμεσα.

Ο Λορέντ της ξαναέδωσε προβάδισμα 200 δευτερόλεπτα αργότερα, για να έρθει ο Μπάλερ με πέναλτι και να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα, με το «Μπριτάνια» να βλέπει και πάλι την ομάδα του στους «16» του FA Cup!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0