Football Talk

Κεντζιόρα: «‘Ηρθα στον ΠΑΟΚ να τον βοηθήσω να κατακτήσει τίτλους» (video)

Κεντζιόρα: «‘Ηρθα στον ΠΑΟΚ να τον βοηθήσω να κατακτήσει τίτλους» (video)
Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του ΠΑΟΚ έκανε ο Τόμας Κεντζιόρα λίγο μετά την ανακοίνωσή του από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.
Αρκετά ορεξάτος και δειψασμένος φάνηκε στις πρώτες του δηλώσεις ο Τόμας Κεντζιόρα, λίγο μετά την επίσημη ανακοίνωση του δανεισμού του στον ΠΑΟΚ για τους επόμενους έξι μήνες.

«Ήρθα εδώ για να παλέψω για τον τίτλο και να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει το Κύπελλο Ελλάδας. Είμαι εδώ για να βοηθήσω την ομάδα και να δείξω ποιος είμαι στους Έλληνες φιλάθλους. Ο ΠΑΟΚ είναι ένας τεράστιος σύλλογος. Όλοι στην Ευρώπη γνωρίζουν για τον ΠΑΟΚ και τη Θεσσαλονίκη. Σκέφτηκα πως είναι καλή ιδέα να έρθω εδώ και να βοηθήσω την ομάδα Θέλω να δώσω το 100% για τον κόσμο του ΠΑΟΚ και να παίξω το ποδόσφαιρο που ξέρω», είπε αρχικά ο Πολωνός διεθνής αμυντικός και συνέχισε.

«Μίλησα με τον κ. Λουτσέσκου και μου είπε μόνο καλά πράγματα για το γιο του. Είδαμε μαζί το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό για το κύπελλο. Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι. Το απολαύσαμε πραγματικά. Γνωρίζω πως πολλοί παίκτες από την Πολωνία αγωνίστηκαν εδώ. Είμαι ο πιο πρόσφατος της λίστας και θέλω να διατηρήσω την παράδοση. Ο Κάρολ (σ.σ. Σφιντέρσκι) κέρδισε ένα πρωτάθλημα εδώ, αυτό θέλω να κάνω κι εγώ», ανέφερε το νέο απόκτημα του «δικεφάλου».




www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0