Football Talk

Serie A: Ήττες-σοκ για Γιουβέντους, Μίλαν από Μόντσα και Σασουόλο! (video)

Serie A: Ήττες-σοκ για Γιουβέντους, Μίλαν από Μόντσα και Σασουόλο! (video)
Η Μίλαν γνώρισε ισοπεδωτική ήττα από τη Σασουόλο με 5-2 στο «Σαν Σίρο», με την Μόντσα λίγες ώρες αργότερα να ακολουθεί το παράδειγμα της ομάδας του Γιώργου Κυριακόπουλου και να «αλώνει» το Τορίνο, επικρατώντας της Γιουβέντους με 2-0!
Η Μίλαν έδειξε για ακόμη ένα παιχνίδι πως διανύει περίοδο αγωνιστικής κρίσης αφού γνώρισε οδυνηρή εντός έδρας ήττα με σκορ 5-2 από τη Σασουόλο φτάνοντας τα τέσσερα διαδοχικά ματς χωρίς νίκη για την 20η αγωνιστική της Serie A!


Οι πρωταθλητές Ιταλίας έπεσαν στην 4η θέση της βαθμολογίας, με τον Στέφανο Πιόλι να βρίσκεται πλέον σε δύσκολη θέση.

Από την άλλη πλευρά η Σασουόλο επέστρεψε με αμφατικό τρόπο στις νίκες μετά τις 24 Οκτωβρίου και το 2-1 απέναντι στην Ελλάς Βερόνα.

Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε καθόλου καλά για τους γηπεδούχους, οι οποίοι δέχθηκαν τρία γκολ μέσα σε έντεκα λεπτά (19', 22', 30') από τους Ντεφρέλ, Φρατέζι και Μπεράρντι, με τον Ζιρού να μειώνει προσωρινά στο 24'.

Στο δεύτερο μέρος, όπου πέρασε στον αγώνα κι ο Γιώργος Κυριακόπουλος, οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι στο 47', με τον Λοριέντ να το εκτελεί εύστοχα, κάνοντας το 4-1. Ο Ενρίκε ήταν εκείνος που πέτυχε το πέμπτο γκολ για τη Σασουόλο στο 79', με τον Ορίγκι να διαμορφώνει το τελικό 5-2 στο 81'.

Τα στιγμιότυπα του αγώνα:




Η Μόντσα νίκησε τη Γιουβέντους και μέσα στο Τορίνο ύστερα από το θρίαμβο στον πρώτο γύρο και με το 2-0 για την 20ή αγωνιστική την προσπέρασε στη βαθμολογία της Serie A.

Οι φιλοξενούμενοι έστειλαν τρεις φορές την μπάλα στα δίχτυα στο πρώτο ημίχρονο! Την πρώτη το γκολ δεν μέτρησε λόγω οφσάιντ, όμως στις επόμενες δύο τα κενά στην άμυνα της «Γηραιάς Κυρίας» οδήγησαν τη Μόντσα σε γκολ.

Στο 18' η υπέροχη ασίστ του Χοσέ Ματσίν στον Πάτρικ Τσιούρια διαμόρφωσε το 1-0 και στο 39' το φανταστικό σόλο του Κάρλος Αουγκούστο ολοκληρώθηκε με πάσα στον Ντάνι Μότα που απέφυγε και τον Βόιτσιεχ Σέσνι για να διπλασιάσει τα γκολ της ομάδας του.

Στο ημίχρονο ο  Αλέγκρι έκανε τρεις αλλαγές και μέχρι το 65' είχε βάλει όλα τα... βαριά πυροβολικά ( Αρκάντιους Μίλικ και Ντούσαν Βλάχοβιτς) όμως το μόνο που κατάφερε η Γιουβέντους ήταν να πετύχει ένα γκολ στην εκπνοή που δεν μέτρησε λόγω οφσάιντ.

Τα στιγμιότυπα:





www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0