Football Talk

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Ρέντινγκ 3-1: Άνετη πρόκριση με άρωμα... Βραζιλίας για τους «κόκκινους διαβόλους»! (video)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Ρέντινγκ 3-1: Άνετη πρόκριση με άρωμα... Βραζιλίας για τους «κόκκινους διαβόλους»! (video)

Στους «16» του FA Cup συνεχίζει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία επικράτησε με 3-1 της Ρέντινγκ, χάρη σε δύο γκολ του Καζεμίρο και ένα του Φρεντ, που πέρασε στο ματς ως αλλαγή. Αποβλήθηκε με δύο κίτρινες σε ένα πεντάλεπτο ο Κάρολ, άντεξε για ένα ημίχρονο η ομάδα της Championship!

Άμεσα φαίνεται πως συνήλθε από την ήττα στο 90ο λεπτό από την Άρσεναλ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία επικράτησε με χαρακτηριστική ευκολία, με 3-1 της Ρέντινγκ στην φάση των «32» του FA Cup και εξασφάλισε την πρόκρισή της για τον επόμενο γύρο.

Ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρκεια της συνάντησης, είχε σημαντικές στιγμές στο πρώτο μέρος, αλλά η ομάδα της Championship άντεξε, με κορυφαίο τον τερματοφύλακά της, Λούμλεϊ, που προέβη σε σημαντικές επεμβάσεις, σε προσπάθειες των Ράσφορντ και Φερνάντες.

Μάλιστα, στο 35ο λεπτό, ακυρώθηκε γκολ του πρώτου με χρήση VAR, αλλά με την έναρξη της επανάληψης, όλα έδειξαν πως η Γιουνάιτεντ θα πατούσε το πόδι στο γκάζι. Και το έκανε, «καθαρίζοντας» επί της ουσίας την υπόθεση – πρόκριση, μέσα σε ένα τρίλεπτο.

Ο Καζεμίρο άνοιξε το σκορ στο 55’, ο ίδιος παίκτης έκανε το 2-0 στο 58’ και λίγο αργότερα, στο 65’, ο Φρεντ που μόλις είχε περάσει στο ματς, ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0, προσθέτοντας το όνομά του στη λίστα των σκόρερ.

Ενδιάμεσα, ο Άντι Κάρολ αποβλήθηκε με δύο κίτρινες κάρτες μέσα σε ένα πεντάλεπτο και το μόνο που κατάφερε η Ρέντινγκ ήταν να μειώσει στο 71’, όταν ο 21χρονος Εμπενγκού νίκησε τον Ντε Χέα και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Πρόκριση λοιπόν για τους «κόκκινους διαβόλους», με 5η συνεχόμενη νίκη επί της Ρέντινγκ, που δεν έχει πάρει αποτέλεσμα εκτός έδρας απέναντι στη Γιουνάιτεντ, από το 2007 και τη «λευκή» ισοπαλία.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0