Football Talk

Σκρίνιαρ: Και επίσημα Παριζιάνος ο Σλοβάκος!

Σκρίνιαρ: Και επίσημα Παριζιάνος ο Σλοβάκος!
Με τα χρώματα της Παρί Σεν Ζερμέν θα αγωνίζεται πολύ σύντομα ο Μίλαν Σκρίνιαρ αφού φέρεται πως έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με τους Γάλλους. Μένει να διευκρινιστεί αν θα ενσωματωθεί από τώρα ή το καλοκαίρι που μένει ελεύθερος.
 
Στο Παρίσι θα συνεχίσει την καρίερα του ο Μίλαν Σκρίνιαρ αφού σύμφωνα με τους Ρομάνο και Ντι Μάρτζιο, ο Σλοβάκος συμφώνησε σε όλα με τους Γάλλου, υπογράφοντας μάλιστα και το συμβολαιό του.

Η Παρί φαίνεται πως πιέζει την Ίντερ ώστε ο Σλοβάκος να ενσωματωθεί από τώρα με τους υπόλοιπους παρόλα αυτά κάτι τέτοιο δεν έχει συμφωνηθεί ακόμα.

Οι Παριζιάνοι ψάχνουν λοιπόν τη φόρμουλα ώστε να μετακινηθεί από τώρα ο διεθνής αμυντικός στην «Πόλη του Φωτός». Ωστόσο για να συμβεί κάτι τέτοιο πρέπει να δοθεί και το... πράσινο φως από πλευράς Ίντερ, η οποία προς το παρόν δείχνει διστακτική στο ενδεχόμενο να παραχωρήσει τον κορυφαίο στόπερ της μεσούσης της σεζόν.

Από την άλλη δεν αποκλείεται να κάνει και κάτι τέτοιο, έστω και με τα 10-15 εκατομμύρια που προσφέρει η Παρί καθώς υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να μην καρπωθεί τίποτα και να τον χάσει απλά ως ελέυερο.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0