Football Talk

Άλκμααρ - Ουτρέχτη: Ελληνική υπόθεση με «καυτούς» Δουβίκα και Παυλίδη που έχουν από 2 γκολ στο ημίχρονο, έκαστος! (video)

Άλκμααρ - Ουτρέχτη: Ελληνική υπόθεση με «καυτούς» Δουβίκα και Παυλίδη που έχουν από 2 γκολ στο ημίχρονο, έκαστος! (video)
Σε... παράσταση για δύο Έλληνες εξελίσσεται η ματσάρα της Άλκμααρ με την Ουτρέχτη αφού στη «ντοπιέτα» του Τάσου Δουβίκα απάντησε με το ίδιο νόμισμα ο Βαγγέλης Παυλίδης. Και όλα αυτά μέχρι την ανάπαυλα.
Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στην Eredivisie και το ματς που κλείνει το πρόγραμμα του Σαββάτου για το ολλανδικό πρωτάθλημα καθώς στο Άλκμααρ-Ουτρέχτη έχουν σημειωθεί ήδη 6 γκολ στο ημίχρονο (3-3) και τα 4 εξ' αυτών έχουν έρθει από... ελληνικά πόδια.

Αρχικά η Ουτρέχτη ή για να ακριβολογούμε, ο Τάσος Δουβίκας σόκαρε την AZ καθώς μέσα σε πέντε λεπτά και πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο εικοσάλεπτο, ο πρωην επιθετικός του Βόλου έστειλε δύο φορές τη μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα. 

Αρχικά στο 12΄ και έπειτα από φανταστική αντεπίθεση των φιλοξενούμενων νίκησε τον Ράιαν με προβολή για το 0-1, ενώ στο 17΄πήρε το ριμπάουντ έπειτα από δύο σουτ που κόντραραν μέσα στη μεγάλη περιοχή και τιμώρησε τους γηπεδούχους για το 0-2.
Μάλλον όμως έδωσε το.. έναυσμα στον έτερο Έλληνα επιθετικό του γηπέδου να απαντήσει. 

Στο 30' o Παυλίδης έκλεψε τη μπάλα, βγήκε τετ α τετ με τον συμπαίκτη του στην Εθνική, Βασίλη Μπάρκα και τον νίκησε με διπλή προσπάθεια για να διπλασίασει τα προσωπικά του τέρματα λίγο αργότερα. Στο 34' μετά από σέντρα του Μιχαΐλοβιτς έκανε το κοντρόλ με το στήθος, βγήκε σε θέση βολής και με δυνατό σουτ έφερε... τούμπα το σκορ.


Η Ουτρέχτη παρόλα αυτά βρήκε το γκολ της ισοφάρισης στο 41', έχοντας και αυτό ελληνική συμετοχή. Ο Δουβίκας έκανε τακουνάκι μέσα στην περιοχή και ο Βιργκέβερ εξ' επαφής διαμόρφωσε το 3-3, το οποίο ήταν και το σκορ του καταιγιστικού πρώτου μέρους.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0