Football Talk

Πρέστον – Τότεναμ 0-3: Σον και Ντανζούμα την έστειλαν στους «16» του FA Cup! (video)

Πρέστον – Τότεναμ 0-3: Σον και Ντανζούμα την έστειλαν στους «16» του FA Cup! (video)

Μπορεί να μην πραγματοποίησε την καλύτερή της εμφάνιση για ακόμη μία αγωνιστική, όμως η διαφορά της με την Πρέστον, πέραν της κατηγορίας που τις χωρίζει, είναι πως είχε τον Σον! Αυτός διαμόρφωσε το τελικό 3-0 για την Τότεναμ, μαζί με τον Ντανζούμα, και την έστειλε στην επόμενη φάση του FA Cup.

Όταν τα πράγματα δεν βαίνουν καλώς και μία κατάσταση μπορεί να χαρακτηριστεί τοξική, είναι εύκολο να γίνει η ζημιά. Ισχύει απέναντι σε κάθε αντίπαλο, ακόμη και αν συζητάμε για την Πρέστον, που είναι η 22η χειρότερη εντός έδρας ομάδα της Championship και η 14η συνολικά, αναλογικά με τη φόρμα της στις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις.

Η αποστολή της Τότεναμ δεν ήταν εύκολη και αυτό έγινε αντιληπτό από το πρώτο ημίχρονο. Με μία μίξη αναπληρωματικών και βασικών, τον Σάντσεθ αρχηγό και τον Χάρι Κέιν με πυρετό, οι Λονδρέζοι αισθάνθηκαν πως τίποτα δεν είναι δεδομένο και οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια στη «λευκή» ισοπαλία.

Δεν ένιωσαν πίεση, η Πρέστον δεν κατέγραψε εντός εστίας τελική προσπάθεια, αλλά το εγχείρημα έμοιαζε δύσκολο, μιας και ήταν εξαιρετικά οργανωμένη. Όλα αυτά όμως, μέχρι να μπει στο ματς και να αναλάβει να πάρει από το χέρι την ομάδα του ο Χέουνγκ Μιν Σον.

Ο Νοτιοκορεάτης με μία απίθανη έμπνευση, έκανε το 1-0 στο 49ο λεπτό, σκοράροντας εκτός περιοχής, με το… κακό, αριστερό του πόδι. Δεν πανηγύρισε ως συνηθίζει και έδωσε τις απαντήσεις του, αναφορικά με το «ντεφορμάρισμα» που περνούσε και την αναγκαιότητα της μεταγραφής του Ντανζούμα μέχρι το καλοκαίρι.

Και όσοι δεν πήραν τις απαντήσεις τους, τις έλαβαν στο 69’, όταν ο ίδιος παίκτης έκανε το 2-0 και «κλείδωσε» τη νίκη για την ομάδα του. Από εκεί και πέρα, ο ρυθμός έπεσε, το σκορ διευρύνθηκε από το πρώτο γκολ του Ντανζούμα, στο ντεμπούτο του, και η ομάδα του Αντόνιο Κόντε πήρε την πολυπόθητη πρόκριση στους «16» του θεσμού, με το δεύτερο σερί «διπλό» της σε όλες τις διοργανώσεις, διατηρώντας μάλιστα και την εστία της απαραβίαστη.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0