Football Talk

Βόλος - Παναιτωλικός 2-3: Τρίποντη «ανάσα» με φοβερή ανατροπή και τον Στεργιάκη... ήρωα (video)

Βόλος - Παναιτωλικός 2-3: Τρίποντη «ανάσα» με φοβερή ανατροπή και τον Στεργιάκη... ήρωα (video)
Ο Παναιτωλικός «γύρισε» το εκτός έδρας ματς κόντρα στον Βόλο (28/01, 3-2) και πανηγύρισε ένα πάρα πολύ σημαντικό «τρίποντο», για τη συνέχεια στη Super League.
Ψυχωμένη εμφάνιση από τον Παναιτωλικό στο Πανθεσσαλικό! Οι Αγρινιώτες έφεραν... τούμπα το ματς κόντρα στο Βόλο κι επικράτησαν με σκορ 3-2 (28/01), χάρις τον «ήρωα» Στεργιάκη και τον «μαέστρο» Σενγκέλια.

Ο πρώτος «έπιασε» το κομβικό πέναλτι του Μπαριέντος στο 62', ενώ ο δεύτερος έφερε το ματς στα ίσα και «έφτιαξε» το τρίτο γκολ του Παναιτωλικού.

Κάπως έτσι, το σύνολο του Γιάννη Αναστασίου έδωσε τέλος στο αρνητικό σερί τριών αγωνιστικών χωρίς νίκη και «γεύτηκε» τη χαρά του «τριπόντου», για 2η φορά εντός του 2023. 


1ο ημίχρονο

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τους καλύτερους «οιωνούς» για τους γηπεδούχους. Στο 18ο λεπτό, η άμυνα του Παναιτωλικού αδράνησε, μετά το σουτ του Ντέλετιτς, και ο Τσιρίνος πήρε το «ριμπάουντ» για να γράψει το 1-0 για τον Βόλο.

 
Από εκείνο το χρονικό σημείο κι έπειτα, οι Θεσσαλοί άρχισαν να ελέγχουν το ματς, αλλά οι φιλοξενούμενοι βρήκαν δίχτυα στο 39'.

Ο Παναιτωλικός αναπτύχθηκε ωραία, ο Μόρσεϊ «γύρισε» την μπάλα προς την περιοχή, ο Σενγκέλια έκανε ένα «γεμάτο» σουτ και διαμόρφωσε το 1-1, ως σκορ του πρώτου μέρους.


2ο ημίχρονο

Ο Βόλος λίγο έλειψε να πάρει ξανά το προβάδισμα στο 62ο λεπτό. Ο Στεργιάκης έκανε άστοχη έξοδο, «γκρέμισε» τον Οζέγκοβιτς και μετά από εξέταση της φάσης από τον VAR, ο διαιτητής υπέδειξε την «εσχάτη των ποινών». Ο Μπαριέντος ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά «νικήθηκε» από τον Στεργιάκη. Δεν έπραξε το ίδιο, όμως, και ο Ζοάο Πέδρο έξι λεπτά αργότερα.



Ο Ντέλετιτς ανέτρεψε τον Χατζηθεοδωρίδη στο 66ο λεπτό εντός περιοχής και ο Ζοάο Πέδρο, με πολύ ψύχραιμο τρόπο, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, για το 2-1. Πριν ακόμη «κοπάσουν» οι πανηγυρισμοί, ωστόσο, το σκορ είχε αλλάξει ξανά!



Στο 73ο λεπτό, ο Σενγκέλια εκτέλεσε το φάουλ από τα δεξιά, ο Μαλής που είχε προωθηθεί νίκησε τους πάντες στον «αέρα» κι έγραψε το 3-1, με τον Μεσκίδα να διαμορφώνει στις καθυστερήσεις, με φοβερή απευθείας εκτέλεση φάουλ, το 3-2 ως τελικό σκορ της αναμέτρησης.

 


Ο MVP

Ο Σενγκέλια. Φέρνει το ματς στα ίσα με υπέροχο τελείωμα, και «δημιουργεί» το τρίτο γκολ του Παναιτωλικού, με πολύ καλή εκτέλεση φάουλ.

Η φάση του αγώνα

Η απόκρουση του Στεργιάκη στο πέναλτι του Μπαριέντος. Περιττό να ειπωθεί κατά πόσο θα άλλαζε το ματς, ένα γκολ για τον Βόλο σε εκείνο το χρονικό σημείο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν, Άλχο, Λούνα (81' Σι), Πίρινεν, Εσκοβάλ, Μπαριέντος, Μεταξάς (13' Γκάτζι), Τσίρινος (82' Καρτάλης), Πιρές (74' Μεσκίδα), Ντέλετιτς (74' Κούτσιας), Οζέγκοβιτς.

Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου): Στεργιάκης, Λιάβας, Λάρσον (46' Χατζηθεοδωρίδης), Μαλής, Χουχούμης, Μάρτενσον, Ντίας, Κολοβός (78' Ντουάρτε), Σενγκέλια (85' Ξενιτίδης), Μόρσεϊ (89' Τσιγγάρας), Πέδρο (86' Μπουζούκης).

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0