Football Talk

Ολυμπιακός: Μέσα ο Ρέτσος, εκτός ο Μαρσέλο για το ματς με τον ΟΦΗ!

Ολυμπιακός: Μέσα ο Ρέτσος, εκτός ο Μαρσέλο για το ματς με τον ΟΦΗ!

Ο Παναγιώτης Ρέτσος ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και τέθηκε στη διάθεση του Μίτσελ για την κυριακάτικη αναμέτρηση με τον ΟΦΗ. Στην αποστολή ξανά ο Ραμόν. Εκτός ο Μαρσέλο. Τα πλάνα του Μίτσελ για την ενδεκάδα. 

Να επιστρέψει στις νίκες και στο πρωτάθλημα θέλει ο Ολυμπιακός που υποδέχεται την Κυριακή τον ΟΦΗ (16:00) στο «Γεώργιος Καραισκάκης». Ο Μίτσελ είδε στην προπόνηση του Σαββάτου τους Ρέτσο και Ρέαμπτσιουκ να αφήνουν οριστικά πίσω τους τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν και τους συμπεριέλαβε στην αποστολή για την αναμέτρηση με τους Κρητικούς. 

Αντίθετα εκτός αποστολής έμεινε για ακόμα μια φορά ο Μαρσέλο, με τον Ισπανό τεχνικό να προτιμάει ξανά τον Ραμόν, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του στο ματς του Κυπέλλου με τον Άρη. 

Το βράδυ του Σαββάτου οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία  τους στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη και λίγο αργότερα ο Μίτσελ έκανε γνωστή την αποστολή για την αναμέτρηση απέναντι στην ομάδα του Ηρακλείου, συμπεριλαμβάνοντας σε αυτήν 23 ποδοσφαιριστές. 

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακό για το ματς με τον ΟΦΗ

Ανδρούτσος, Μπακαμπού, Μπουχαλάκης, Σισέ, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Ινμπομ Χουάνγκ, Χάμες Ροντρίγκες, Κρίστινσον, Εμβιλά, Μασούρας, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ραμόν, Ρέτσος, Ροντινέι, Γκάρι Ροντρίγκες, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Βρουσάι, Βαλμπουενά.

Υπενθυμίζεται πως ο Ισπανός τεχνικός δεν έχει στην διάθεση του τον τιμωρημένο Ντόι, ενώ προσανατολίζεται στο να επαναφέρει το σχήμα με τα τρία δεκάρια. Συγκεκριμένα όπως όλα δείχνουν ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί με τον Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια και τους Ρόντινει, Ρέαμπτσιουκ στα άκρα της άμυνας. Στα στόπερ δίπλα στον Παπασταθόπουλο θα ξεκινήσει ο Ρέτσος, ενώ στο αρχικό σχήμα θα επιστρέψει και ο Ινμπόμ Χουάνγκ για να παίξει δίπλα στον Εμβιλά. Μπροστά τους θα βρίσκονται οι Χάμες Ροντρίγκες, Μπιελ και Φορτούνης, ενώ στην κορυφή της επίθεσης ο Μπακαμπού έχει το προβάδισμα. 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0