Football Talk

Κρεμονέζε – Ίντερ 1-2: Με 20 σουτ και… τέτοιο Λαουτάρο, πώς να μην γυρίσεις το ματς; (video)

Κρεμονέζε – Ίντερ 1-2: Με 20 σουτ και… τέτοιο Λαουτάρο, πώς να μην γυρίσεις το ματς; (video)

Εξαιρετική εμφάνιση και δίκαιη νίκη για την Ίντερ απέναντι στην Κρεμονέζε στην 20η αγωνιστική της Serie A, με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν με 2-1 με ανατροπή, χάρη στα δύο γκολ του αρχηγού τους, Λαουτάρο Μαρτίνες!

Γνώριζε πως έχει χάσει μεγάλο έδαφος από την κορυφή της βαθμολογίας και πως πρέπει να ανακάμψει άμεσα, αλλά η αποστολή της Ίντερ στην έδρα της Κρεμονέζε δεν αποδείχθηκε εύκολη υπόθεση.

Το αντίθετο μάλιστα, όταν η «νεοφώτιστη» πήρε και προβάδισμα στο ματς, χάρη στο εκπληκτικό σουτ του Οκερέκε στο 11ο λεπτό.


Από εκεί και πέρα όμως, ανέλαβε δράση ο Λαουτάρο Μαρτίνες, που φορούσε και το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Ήταν καθοριστικό που οι «νερατζούρι» ισοφάρισαν γρήγορα, μόλις στο 21’, πιέζοντας αφόρητα στη συνέχεια για να γυρίσουν το ματς πριν την λήξη του πρώτου μέρους.


Κατέγραψαν 20 συνολικά σουτ, με τις μισές τελικές τους προσπάθειες να λαμβάνουν χώρα εντός εστίας και εν τέλει, η δικαίωση ήρθε στο 65΄, όταν ο Λαουτάρο Μαρτίνες «υπέγραψε» την ολική ανατροπή και έδωσε στην ομάδα του τη δυνατότητα να ξεχάσει το «σοκ» της ήττας από την Έμπολι, μερικές ημέρες πριν.


Οι αλλαγές έριξαν τον ρυθμό, η Κρεμονέζε απώλεσε δύο καλές στιγμές στο φινάλε με τον Ζιμανλακια και τον Ντέσερς, αλλά το τελικό 2-1 διατηρήθηκε μέχρι τέλους, σηματοδοτώντας την 4η εκτός έδρας νίκη της Ίντερ στις πέντε τελευταίες εξορμήσεις της.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Κρεμονέζε: Καρνεσέτσι, Μπιανκέτι (67’ Μπουαναίτο), Κίρικες, Βάσκες, Σερνίκολα, Καστανιέτι (60’ Γκιάν), Μέιτε, Βαλέρι, Οκερέκε (72’ Ζανιμάκια), Τσιοφάνι (60’ Ντέσερς)

Ίντερ: Ονανά, Νταρμιάν, Ατσέρμπι, Μπαστόνι, Ντούμφρις, Ντιμάρκο (66’ Γκόσενς), Μικιταριάν, Τσαλχάνογλου (67’ Ασλάνι), Γκαλιαρντίνι, Μαρτίνες (77’ Κορέα), Τζέκο (77΄Λουκάκου)

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0