Football Talk

Απίστευτες σκηνές στη Βραζιλία: Πάνω από 37.000 γυναίκες και παιδιά γέμισαν το γήπεδο της Ατλέτικο Παραναένσε! (video)

Απίστευτες σκηνές στη Βραζιλία: Πάνω από 37.000 γυναίκες και παιδιά γέμισαν το γήπεδο της Ατλέτικο Παραναένσε! (video)

Εικόνες που προκαλούν ανατριχίλα από το γήπεδο της Ατλέτικο Παραναένσε κάνουν τον γύρο του διαδικτύου και όχι άδικα, μιας και ο λόγος είναι πολύ ιδιαίτερος!

Η Ατλέτικο Παραναένσε πρόσφατα τιμωρήθηκε με ποινή αποκλεισμού των φιλάθλων της, με μία ιδιαιτερότητα. Η εν λόγω απαγόρευση θα αφορούσε μόνο τους άνδρες. Κάπως έτσι, η βραζιλιάνικη ομάδα έκανε κάλεσμα στις γυναίκες φιλάθλους της προκειμένου να προσέλθουν στο γήπεδο με τα παιδιά τους χωρίς να πληρώσουν εισιτήριο και το αποτέλεσμα ήταν απλά μαγικό!

Στον αγώνα κόντρα στη Μαρινγκά, συνολικά πήγαν στο γήπεδο πάνω από 32.000 γυναίκες με τα παιδιά τους ενώ στο επόμενο παιχνίδι ο αριθμός ήταν ακόμα μεγαλύτερος, αγγίζοντας τους 40.000 θεατές! Το βίντεο με ένα ολόκληρο γήπεδο να σείεται από τις γυναικείες φωνές των φίλων της Παραναένσε είναι απλά μοναδικό.

Η ομάδα βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα στο Καμπεονάτο Παραναένσε με τέσσερις νίκες σε τέσσερα παιχνίδια όμως η μεγαλύτερη νίκη μέχρι στιγμής ήρθε στις κερκίδες. Αξίζει να αναφερθεί ότι αυτός ο αριθμός θεατών αποτελεί ρεκόρ προσέλευσης απο το 2014 και μετά οταν και έγινε ανακαίνιση στο γήπεδο λόγω του Μουντιάλ!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0