Football Talk

Ρεάλ – Ατλέτικο 3-1 παρ. (1-1): Στην παράταση έκρινε το ματς η… σπεσιαλίστας των ανατροπών

Ρεάλ – Ατλέτικο 3-1 παρ. (1-1): Στην παράταση έκρινε το ματς η… σπεσιαλίστας των ανατροπών

Ρεάλ και Ατλέτικο έδωσαν μία σπουδαία παράσταση 120 λεπτών, με νικητές τους «μερένχες» οι οποίοι προκρίθηκαν στην ημιτελική φάση του Copa Del Rey.

Αν απέδειξε κάτι η Ρεάλ Μαδρίτης την περασμένη σεζόν, αυτό είναι ότι πρέπει να την υπολογίζουν ακόμα και όταν όλα φαίνονται… χαμένα.

Η σημερινή ανατροπή απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης δεν προκάλεσε καμία εντύπωση σε κάποιον που παρακολουθεί τη Ρεάλ του Κάρλο Αντσελότι.

Τι κι αν η Ατλέτικο προηγήθηκε νωρίς (19’) με γκολ του Άλβαρο Μοράτα μετά από εξαιρετική συνεργασία των ποδοσφαιριστών του Σιμεόνε;

Σχεδόν μία ώρα μετά, ο Ροντρίγκο έκανε ένα καταπληκτικό σλάλομ, πέρασε τρεις ποδοσφαιριστές της Ατλέτικο και με το… μυτάκι έστειλε τη μπάλα στην εστία του Όμπλακ για την ισοφάριση, στο 79ο λεπτό.

Το ματς οδηγήθηκε στην παράταση όπου ο Καρίμ Μπενζεμά πήρε το… ριμπάουντ από το δοκάρι, σε σουτ του Βινίσιους και έβαλε τη «Βασίλισσα» μπροστά στο σκορ.

Το… κερασάκι στην τούρτα το έβαλε ο Βινίσιους που τόσα έχει ακούσει από τους φιλάθλους της Ατλέτικο! Ο Βραζιλιάνος έκανε μια κούρσα, πάτησε περιοχή και στόχευσε τη δεξιά γωνία του Όμπλακ, ολοκληρώνοντας άλλη μια ανατροπή της Ρεάλ.

ΡΕΑΛ: Κουρτουά, Νάτσο (115' Οντριοθόλα), Μιλιτάο, Ρίντιγκερ, Μεντί (44' Θεμπάγιος), Μόντριτς, Καμαβινγκά, Κρόος (74' Ασένσιο), Βαλβέρδε (69' Ροντρίγκο, 115' Μαρτίν), Μπενζεμά, Βινίσιους

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Όμπλακ, Μολίνα, Σάβιτς, Ερμόσο, Ρεϊνίλντο, Κόκε (83' Κοντογκμπιά), Ντε Πολ (83' Σαούλ), Λεμάρ (74' Καράσκο), Γκριεζμάν (91' Μπάριος), Κορέα (74' Ντεπάι), Μοράτα (63' Βίτσελ)

Χρήστος Παπαδόπουλος


www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0