Football Talk

Γιοβάνοβιτς: «Μας πληγώνει ο αποκλεισμός»

Γιοβάνοβιτς: «Μας πληγώνει ο αποκλεισμός»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ιβάν Γιοβάνοβιτς στάθηκε στις δηλώσεις του στο σκορ του πρώτου παιχνιδιού απέναντι στον ΠΑΟΚ που έκρινε την πρόκριση αλλά και στην ετοιμότητα των Κλέινχεϊσλερ και Μαντσίνι.

Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να ανατρέψει το 2-0 του πρώτου αγώνα απέναντι στον ΠΑΟΚ και το εντός έδρας 1-1 στη ρεβάνς, τον άφησε εκτός συνέχειας στον θεσμό.

Στις καθιερωμένες δηλώσεις στην Cosmote TV ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς τόνισε πως το σκορ του πρώτου αγώνα ήταν εκείνο που έκρινε την πρόκριση, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε και στα νέα αποκτήματα των «πράσινων», Κλέινχεϊσλερ και Μαντσίνι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς:

Για την προσπάθεια παρά τον αποκλεισμό: «Μας πληγώνει ο αποκλεισμός. Μέχρι το πέναλτι ήμασταν μέσα στο παιχνίδι. Τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε ήταν κυρίως στην ανάπτυξή μας, έχοντας απώλειες στους στόπερ. Πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να ανατρέψουμε το σκορ, αλλά το εις βάρος μας 2-0 του πρώτου αγώνα έκρινε την πρόκριση».

Για τους Κλέινχεϊσλερ και Μαντσίνι: «Είναι και οι δύο καλοί παίκτες. Ο Ντάνιελ είναι αγωνιστικά έτοιμος, ο Λάζλο θα χρειαστεί ένα μεγαλύτερο διάστημα αλλά πιστεύω ότι με τον χρόνο και οι δύο μας δώσουν βοήθειες».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0