Football Talk

Λουτσέσκου: «Οι παίκτες μου έδειξαν τη σωστή νοοτροπία - Ο Κουρμπέλης έπρεπε να αποβληθεί»

Λουτσέσκου: «Οι παίκτες μου έδειξαν τη σωστή νοοτροπία - Ο Κουρμπέλης έπρεπε να αποβληθεί»

Όσα ανέφερε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου μετά το ισόπαλο 1-1 απέναντι στον Παναθηναϊκό και την πρόκριση της ομάδας του, στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο ΠΑΟΚ ήρθε ισόπαλος  1-1 με τον Παναθηναϊκός στη ρεβάνς των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας και εκμεταλλευόμενος το 2-0 του πρώτου αγώνα, πήρε την πρόκριση στους «4» του θεσμού.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε για την σωστή νοοτροπία των παικτών, αλλά και για την κόκκινη κάρτα που θα έπρεπε να δεχτεί ο Δημήτρης Κουρμπέλης στο δεύτερο ημίχρονο του παιχνιδιού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου:

«Εντελώς διαφορετικά τα ματς μεταξύ τους, νομίζω ότι οι δύο νίκες μας... άνοιξαν τη δίψα του Παναθηναϊκού για εκδίκηση. Παρ’ όλα αυτά, οι παίκτες μου έδειξαν τη σωστή νοοτροπία.

Δεν είναι εύκολο μετά από τρεις μέρες να έρχεσαι ξανά να παίξεις ξανά με τον Παναθηναϊκό εδώ και να είσαι τόσο συγκεντρωμένος.

Η επιθετικότητα των παικτών του Παναθηναϊκού υποστηρίχτηκε από τον διαιτητή, όπως συμβαίνει πάντα με τις αθηναϊκές ομάδες. Ο Κουρμπέλης έπρεπε να αποβληθεί.

Αν υπήρχε η τιμωρία που πρέπει, θα υπήρχαν περισσότερες κάρτες αλλά αυτό δεν συνέβη.

Μέσα στο γήπεδο, ένας παίκτης μπορεί να σκεφτεί ότι μπορεί να κλοτσήσει και να μην συμβεί τίποτα, όμως η αντίδραση των παικτών μου ήταν εξαιρετική».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0