Football Talk

Λαμία - Απόλλων Παραλιμνίου 4-2: Ξανά στους «4», αφού είναι ο... θεσμός της! (video)

Λαμία - Απόλλων Παραλιμνίου 4-2: Ξανά στους «4», αφού είναι ο... θεσμός της! (video)
Η Λαμία νίκησε κι εντός έδρας τον Απόλλωνα Παραλιμνίου (26/01, 4-2) και... πέταξε για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, για δεύτερη σερί σεζόν!
Η Λαμία «τσέκαρε» με πανηγυρικό τρόπο, την παρουσία της στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, για δεύτερη σερί σεζόν και τέταρτη στην ιστορία της! Το σύνολο του Σάββα Παντελίδη επικράτησε με σκορ 4-2 (26/01) του Απόλλωνα Παραλιμνίου εντός έδρας και με το 6-3 ως συνολικό σκορ υπέρ του, περιμένει να μάθει ποιος θα είναι ο αντίπαλός της στους «4», από τη ρεβάνς του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ (26/01, 19:30) στη Λεωφόρο.

Οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο ματς, όταν ο Ασκόφσκι «σημάδεψε» το δοκάρι του Γκαραβέλη στο 3', αλλά οι φιλοξενούμενοι «άνοιξαν» το σκορ.

Ο Γεωργιάδης εκτέλεσε το κόρνερ στο 8ο λεπτό, ο Κουτζαβασίλης έγινε αποδέκτης της μπάλας εντός μικρής περιοχής και με δυνατό σουτ, αιφνιδίασε τη Λαμία. Η «απάντηση» των Φθιωτών, όμως, ήταν άμεση.

 
Αρχικά, ο Ασκόφσκι έφερε το ματς στα ίσα στο 20', μετά από εξαιρετική αντεπίθεση, ενώ στο 25ο λεπτό, ο Πάβλοβετς σκόραρε στο ντεμπούτο του, «καθαρίζοντας» ουσιαστικά την υπόθεση-πρόκριση.




Εν τέλει, στο 39ο λεπτό ο Γκέκας στάθηκε άτυχος και με αυτογκόλ, «έστειλε» τη Λαμία οριστικά στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, μετατρέποντας το υπόλοιπο ματς σε τυπική διαδικασία.

 
Το μόνο που κατάφερε ο Απόλλων Παραλιμνίου ήταν να μειώσει σε 3-2 στο 86' με τον Ελέζι, «πέφτοντας»... ηρωϊκά στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, μετά από μία παραμυθένια πορεία. Παρόλα αυτά, το τελικό σκορ «γράφτηκε» στο 90+3' από τον Τσιλούλη, που διαμόρφωσε το 4-2!

 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΣ Λαμία (Σάββας Παντελίδης): Γκαραβέλης, Γκοράνοφ, Αντέτζο, Πάβλοβετς (68' Λαμπρόπουλος), Σιμόν, Τζανδάρης, Στάνκο, Ασκόφσκι (82' Κοντονίκος), Μαρτίνεθ (60' Τσιλούλης), Ντε Βινσέντι (59' Βέργος), Μανούσος (68' Τσούκαλος).

Απόλλων Παραλιμνίου (Νίκος Καραμπετάκης): Κουτζαβασίλης, Τσομαχασβίλι (64' Καρατλίδης), Γκούμας, Κουτζαβασίλης, Κιουτσεκτσίδης, Τζελίδης, Γεωργιάδης (82' Κωνσταντινίδης), Καρυοφυλλης, Γκέκας (64' Πέτρου), Ελέζι, Τζαμπέγια.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0