Football Talk

«Πρόταση της Στουτγκάρδης για Γκατσίνοβιτς - Ζητά 8 εκατ. ευρώ η ΑΕΚ»

«Πρόταση της Στουτγκάρδης για Γκατσίνοβιτς - Ζητά 8 εκατ. ευρώ η ΑΕΚ»
Δημοσίευμα από τη Σερβία, κάνει λόγο για πρόταση της Στουτγκάρδης στην ΑΕΚ, για τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς.
Γερμανικές «σειρήνες» για τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, σύμφωνα με τη «Mozzart Sport». Όπως αναφέρει δημοσίευμα στη Σερβία, η Στουτγκάρδη έχει καταθέσει πρόταση στην ΑΕΚ, για να αποκτήσει τον 27χρονο μεσοεπιθετικό ως δανεικό για έξι μήνες, με οψιόν αγοράς, αλλά η «Ένωση» απάντησε αρνητικά, αξιώνοντας 8 εκατ. ευρώ.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

«Το καλά παιχνίδια του Γκατσίνοβιτς στην Ελλάδα άνοιξαν ξανά την πόρτα για τη Γερμανία και σύμφωνα με πληροφορίες έφτασε προσφορά από τη γερμανική Στουτγκάρδη στην ΑΕΚ.

Οι Γερμανοί αναζητούν παίκτη στη θέση «8» και πιστεύουν ότι ο Μιγιάτ Γκάτσινοβιτς θα ήταν μια καλή ενίσχυση, καθώς έχει παίξει ήδη 143 παιχνίδια στην Βundesliga, σκοράροντας τρία γκολ και δίνοντας 10 ασίστ.

Ο προπονητής, Μπρούνο Λαμπάντια, θα τον ήθελε στην ομάδα, ωστόσο το πρόβλημα είναι ότι η Στουτγάρδη δεν είναι τόσο δυνατή οικονομικά, ειδικά από τη στιγμή που η ΑΕΚ βλέπει τον Γκατσίνοβιτς ως έναν από τους βασικούς παίκτες στη μάχη που δίνει για να πάρει τον τίτλο.

Η Στουτγάρδη σκόπευε να πάρει τον Γκάτσινοβιτς ως δανεικό για έξι μήνες και να βάλει οψιόν αγοράς.

Από την Αθήνα ήρθε αρνητική απάντηση. Πιο συγκεκριμένα η ΑΕΚ θα μπορούσε να σκεφτεί μια πώληση του Γκατσίνοβτις, εάν η Στουτγκάρδη προσέφερε τουλάχιστον 8 εκατ. ευρώ.»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0