Football Talk

Ίδιο γκολ, ένα μήνα μετά: Το… ξαναέκανε από την άλλη πλευρά ο Ράσφορντ! (video)

Ίδιο γκολ, ένα μήνα μετά: Το… ξαναέκανε από την άλλη πλευρά ο Ράσφορντ! (video)

Και λέγαμε, τι μας θυμίζει το γκολ του Μάρκους Ράσφορντ… Πιθανώς, ένα ματς με τη Μπέρνλι προ ενός μήνα, και πάλι για το Λιγκ Καπ, όταν έλαβε χώρα ό,τι ακριβώς απέναντι στη Νότιγχαμ Φόρεστ, από την άλλη πλευρά!

Τα 10 γκολ μετά την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων στο «Νησί» έφτασε ο Μάρκους Ράσφορντ, ο οποίος σκόραρε στην ευρεία νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Νότιγχαμ Φόρεστ, για τον πρώτο ημιτελικό του Λιγκ Καπ.

Πρόκειται για τον πρώτο ποδοσφαιριστή που φτάνει σε αυτόν τον αριθμό, μετά το τέλος του Μουντιάλ στο Κατάρ, έχοντας σημειώσει 10 γκολ συνολικά στα 10 τελευταία παιχνίδια της ομάδας του.

Σε «καυτή» κατάσταση βρίσκεται ο Μάρκους Ράσφορντ, με τον Έρικ Τεν Χαγκ να τον εκθειάζει και τον Άγγλο να αναδεικνύει το γιατί! Το γκολ του άλλωστε απέναντι στους «κόκκινους» στο Σίτι Γκράουντ, ήταν εντυπωσιακό.


Πήρε την μπάλα πίσω από το κέντρο, ξεπέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και άνοιξε το σκορ, γυρνώντας τη… μνήμη μας, πριν από ένα μήνα.

Τότε, είχε κάνει κάτι ανάλογο, στο Ολντ Τράφορντ, κόντρα στη Μπέρνλι, από την άλλη πλευρά! Είχε πάρει την μπάλα από τα δεξιά, πέρασε άπαντες και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Μάρκους Ράσφορντ από το... 2022 σε μία ημιάγρια κατάσταση. Ή ακόμη καλύτερος από τότε! Συγκλονιστικός, με τη Γιουνάιτεντ στο διάστημα που είναι «καυτός», να μετρά οκτώ νίκες, μία ισοπαλία, στο μοναδικό παιχνίδι που δεν σκόραρε και την ήττα από την Άρσεναλ.

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0