Football Talk

Βρήκε «δίχτυα» στη νίκη της Ουτρέχτης ο Δουβίκας – Γκολ και ασίστ για τον φορμαρισμένο Παυλίδη! (video)

Βρήκε «δίχτυα» στη νίκη της Ουτρέχτης ο Δουβίκας – Γκολ και ασίστ για τον φορμαρισμένο Παυλίδη! (video)

Με τον καλύτερο τρόπο εκτυλίχθηκε η 18η αγωνιστική της Eredivisie για τους «Έλληνες» της Ολλανδίας, αφού οι Τάσος Δουβίκας και Βαγγέλης Παυλίδης σκόραραν και ήταν επιδραστικοί, στις νίκες της Ουτρέχτης και της Άλκμααρ αντίστοιχα.

Περίφημα τα πήγαν οι Τάσος Δουβίκας και Βαγγέλης Παυλίδης στους αγώνες της Ουτρέχτης και της Άλκμααρ για την 18η αγωνιστική της Eredivisie.

Ο 23χρονος επιθετικός της Ουτρέχτης πέτυχε το μοναδικό γκολ της ομάδας του, στη νίκη με 1-0 απέναντι στην Εξέλσιορ και την ανέβασε στην 7η θέση της βαθμολογίας με 29 πόντους, έξι πίσω από την πρώτη τετράδα και την Τβέντε. Το γκολ ήρθε μόλις στο 6’ όταν ο Μπόζντογκαν είδε τον Δουβίκα με μια ωραία πάσα και αυτός τελείωσε υπέροχα τη φάση, πετυχαίνοντας το έβδομα τέρμα του στη φετινή Eredivisie.

Λίγο νωρίτερα, ο Βαγγέλης Παυλίδης ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στην εκτός έδρας επικράτηση της Άλκμααρ με 4-1 απέναντι στην Γκόου Άχεντ Ιγκλις, με την ομάδα του Έλληνα φορ να βρίσκεται στη 2η θέση και στο -2 από την πρωτοπόρο, Φέγενορντ.

Συγκεκριμένα, ο 24χρονος «άνοιξε» το σκορ στο 38’ δίνοντας το προβάδισμα στην Άλκμααρ και στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων ανέλαβε ρόλο… οργανωτή, δίνοντας την ασίστ στον Μπούρμεστερ για το τελικό 4-1.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Παυλίδης ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο τη νέα χρονιά, αφού εντός του 2023 μετράει σε πέντε παιχνίδια, τέσσερα γκολ και δυο ασίστ.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0