Football Talk

Bundesliga: Ξανά δεύτερη η Ουνιόν – (Χ)αλάστηκαν Άιντραχτ και Φράιμπουργκ!

Bundesliga: Ξανά δεύτερη η Ουνιόν – (Χ)αλάστηκαν Άιντραχτ και Φράιμπουργκ!

Σημαντική νίκη με ανατροπή για την Ουνιόν (2-1 τη Βέρντερ), η οποία την έφερε στη δεύτερη θέση της Bundesliga. Στο 1-1 «κόλλησαν» Φράιμπουργκ και Άιντραχτ, ενώ η Άουγκσμπουργκ «ανάσανε» (1-0 την Γκλάντμπαχ).

Νίκη που την έφερε στο -3 από την κορυφή και την Μπάγερν Μονάχου πανηγύρισε η Ουνιόν Βερολίνου στην έδρα της Βέρντερ Βρέμης (2-1). 

Οι «πρωτευουσιάνοι» παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 13’ από το γκολ του Πίεπερ κατάφεραν να φτάσουν στην ανατροπή. Αρχικά ισοφάρισαν μετά από έξι λεπτά (Χάμπερερ 19’) και βρήκαν το δεύτερο γκολ στο 46΄ μετά το τελείωμα του Μπέχρενς. Κάτι που θα είχε συμβεί νωρίτερα, αλλά το γκολ του Μπέκερ ακυρώθηκε μέσω VAR για χέρι.

Όσο για την ομάδα της Βρέμης αυτή ήταν η 4η διαδοχική ήττα της στο πρωτάθλημα και συνεχίζει να προβληματίζει στην επανέναρξη του.

Πρώτη ήττα μετά από τρεις συνεχόμενες νίκες για τη Μπόχουμ. Η ομάδα του Βασίλη Λαμπρόπουλου, ο οποίος αγωνίστηκε βασικός στην αναμέτρηση έφυγε με «σκυμμένο κεφάλι» από το BayArena του Λεβερκούζεν, αφού η Μπάγερ επικράτησε 2-0.

Σκόρερ για τις «ασπιρίνες» ο Ταπσόμπα στο 8’ και ο Χλόζεκ στο 53’. Έτσι, η Λεβερκούζεν έφτασε τα πέντε διαδοχικά «τρίποντα» στην Bundesliga!

Μεγάλη «ανάσα» πήρε η Άουγκσμπουργκ, η οποία επέστρεψε στις επιτυχίες μετά από 8 αγωνιστικές (τρεις ισοπαλίες και πέντε ήττες). «Θύμα» η Γκλάντμπαχ (1-0) και χάρις σε γκολ του Μπερίσα στο 83’ η ομάδα του Μάασεν βγήκε εκτός της επικίνδυνης ζώνης.

Τέλος, Φράιμπουργκ και Άιντραχτ Φρανκφούρτης έμειναν στο 1-1, ένα αποτέλεσμα που δεν… βόλεψε καμία, αφού αμφότερες έχασαν την ευκαιρία να φτάσουν στη δεύτερη θέση. Το σκορ «άνοιξε» ο Κόλο Μουανί των «αετών» στο 42’, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Γκίντερ στο ξεκίνημα του β’ μέρους (47’).

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0