Football Talk

Μάιντς – Ντόρτμουντ 1-2: Τεράστια νίκη για τους Βεστφαλούς, με «ήρωα» Ρέινα (video)

Μάιντς – Ντόρτμουντ 1-2: Τεράστια νίκη για τους Βεστφαλούς, με «ήρωα» Ρέινα (video)

Η Ντόρτμουντ κατάφερε να πάρει ένα πολύτιμο «διπλό» με 2-1 στις καθυστερήσεις απέναντι στη μαχητική Μάιντς, με τον Τζιοβάνι Ρέινα να πετυχαίνει το κρίσιμο γκολ που έδωσε τους τρεις βαθμούς της νίκης στους Βεστφαλούς.

Με «λυτρωτή» τον Τζιοβάνι Ρέινα στις καθυστερήσεις, η Ντόρτμουντ επικράτησε με 2-1 της Μάιντζ για την 17η αγωνιστική της Bundesliga και πήρε μια σημαντική νίκη ενόψει της συνέχειας και της προσπάθειας που δίνει για την εξασφάλιση θέσης στην τετράδα και της όσο γίνεται λιγότερης διαφοράς από την πρωτοπόρο, Μπάγερν Μονάχου.

Στο αγωνιστικό σκέλος, το παιχνίδι ξεκίνησε πολύ δυνατά και για τις δυο ομάδες, με την Μάιντς να «ανοίγει» το σκορ μόλις στο 2’. Ο Φερνάντες εκτέλεσε το κόρνερ και ο Λι ανενόχλητος στο πρώτο δοκάρι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά.

Η ομάδα του Τέρζιτς ωστόσο αντέδρασε και στο 4' το σουτ του Ρίερσον εκτός περιοχής, άλλαξε πορεία μετά από κόντρα και αιφνιδίασε τον Ντάμεν για το 1-1.

Τρία λεπτά αργότερα μάλιστα, ο κίπερ των γηπεδούχων απέκρουσε τετ α τετ του Μουκοκό, διατηρώντας την ισοπαλία. Η Ντόρτμουντ πίεζε και στο 14’ ο Αντεγέμι έστειλε το σουτ του ψηλά άουτ, ενώ το ίδιο συνέβη στο 58'. Στο 60’ ο Μπάρκοκ αν και έπιασε καλή κεφαλιά δεν μπόρεσε να ευστοχήσει και να δώσει το προβάδισμα στη Μάιντς.

Και ενώ οι περισσότερες πιθανότητες οδηγούσαν στην ισοπαλία, το γκολ του Ρέινα στις καθυστερήσεις έδειξε ότι στο ποδόσφαιρο, τα πάντα είναι πιθανά να συμβούν. Συγκεκριμένα, στο 90+3' ο Αλέ πήρε την κεφαλιά, η μπάλα κατέληξε στον 20χρονο κι εκείνος από κοντά χάρισε την πολύτιμη νίκη στην ομάδα του.

Οι ενδεκάδες των ομάδων:

Μάιντς (Μπο Σβένσον): Ντάμεν, Φερνάντες, Χάνκε Όλσεν, Κασί, Γουιντμέρ, Μπαρκόκ, Μπαρέιρο, Λι, Μαρτίν, Ίνγκβαρτσεν, Ονισίγουο

Ντόρτμουντ (Έντιν Τέρζιτς): Κόμπελ, Ρίερσον, Ζίλε, Σλότερμπεκ, Γκερέιρο, Εζτζάν, Τζαν, Αντεγέμι, Μπραντ, Μάλεν, Μουκοκό

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0