Football Talk

Λάτσιο – Μίλαν 4-0: Πάρτι στο Ολίμπικο με ευνοημένη την… Νάπολι

Λάτσιο – Μίλαν 4-0: Πάρτι στο Ολίμπικο με ευνοημένη την… Νάπολι

Η Λάτσιο έκανε ό,τι ήθελε απέναντι στη Μίλαν, της έριξε «τεσσάρα» και πλέον βρίσκεται στο -1 από τη δεύτερη θέση, με κερδισμένη της βραδιάς φυσικά τη Νάπολι, η οποία ξέφυγε στο +12.

Το... πάρτι της 19ης αγωνιστικής στο «Ολίμπικο» έχρισε απόλυτο φαβορί για τη Serie A τη Νάπολι που έμεινε 12 βαθμούς μακριά από την δεύτερη θέση. Η Λάτσιο μείωσε την απόσταση από τη 2η Μίλαν και βρίσκεται στο -1, μετά την εκκωφαντική τεσσάρα!

Οι «λατσιάλι» μπήκαν πολύ καλά στο παιχνίδι και μόλις στο 4ο λεπτό άνοιξαν το σκορ, μετά από εξαιρετική ομαδική προσπάθεια. Ο Μιλίνκοβιτς Σάβιτς από το ύψος του πέναλτι πλάσαρε και «έγραψε» το 1-0.

Οι γηπεδούχοι στο 38’ διπλασίασαν τα τέρματα τους, με τον Τζακάνι. Ο Ιταλός επιθετικός πήρε το… ριμπάουντ από το σουτ του Μάρουσιτς και στην ουσία απλά έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα, στριμώχνοντας ακόμη περισσότερο τους «ροσσονέρι».

Ο Λουίς Αλμπέρτο με πέναλτι στο 67' και ο Φελίπε Άντερσον επτά λεπτά (74’) αργότερα αύξησαν σε επίπεδο θριάμβου το σκορ, με τη Μίλαν να μην μπορεί να αντιδράσει. Το καταστροφικό ταξίδι στη Ρώμη ολοκλήρωσε ο τραυματισμός του Καλάμπρια, στις καθυστερήσεις του αγώνα.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0