Football Talk

Bundesliga: Έσωσαν την παρτίδα στο τέλος οι Βαυαροί, ήρωας Κράμαριτς ισοφάρισε στο 94’ για την Χόφενχαϊμ

Bundesliga: Έσωσαν την παρτίδα στο τέλος οι Βαυαροί, ήρωας Κράμαριτς ισοφάρισε στο 94’ για την Χόφενχαϊμ

Η Κολωνία… σόκαρε τη Μπάγερν με γκολ στο 4ο λεπτό, όμως οι Βαυαροί απάντησαν με γκολάρα του Κίμιχ στο 90ο λεπτό! – Ο Κράμαριτς με δύο γκολάρες (η μία στο 95’) δεν άφησε τη Στουτγκάρδη να αποδράσει, ενώ η Βόλφσμπουργκ έκανε πάρτι και έριξε πεντάρα στη Χέρτα, μέσα στο Βερολίνο.

Με καταπληκτικά ματς, εκπλήξεις, ανατροπές και γκολάρες άνοιξε η αυλαία της 17ης αγωνιστικής της Bundesliga.

Μπάγερν – Κολωνία 1-1

Στο 4’ οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα στο σκορ από στημένη φάση. Ο Κάινς εκτέλεσε το κόρνερ και ο Σκιρί βρέθηκε στο δεύτερο δοκάρι και έστειλε τη μπάλα στην εστία του Ζόμερ. Η Μπάγερν απείλησε στο 14’ με τον Γκνάμπρι, όμως οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με την Κολωνία να προηγείται.

Οι Βαυαροί απείλησαν στο δεύτερο ημίχρονο, με Γκράβενμπερχ στο 49’ και Κομάν στο 54’, όμως το σουτ του πρώτου πήγε στο δοκάρι ενώ την προσπάθεια του Γάλλου την απέκρουσε ο εξαιρετικός Σβάμπε.

Η λύτρωση για τους γηπεδούχους ήρθε στο 90’ από τον αρχηγό. Ο Κίμιχ στο 90’ σε μια φάση που φαινόταν τελειωμένη δοκίμασε το πόδι του από μεγάλη απόσταση και είδε τη μπάλα να καρφώνεται στο «παραθυράκι» της εστίας του Σβάμπε.

Στα άλλα ματς της βραδιάς, η Στουτγκάρδη φαινόταν ότι έκανε την μεγάλη ανατροπή στην έδρα της Χόφενχαϊμ, όμως ο Κράμαριτς είχε απάντηση στο 95'.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 11’ χάρη σε μια εκπληκτική ενέργεια του Αντρέι Κράμαριτς. Ο Κροάτης επιθετικός βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο μέσα στην περιοχή, εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Ανχελίνο και με ένα περίτεχνο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

730137a9c3dad02fe6901634ff1b6f1ao2.jpg

Η Στουτγκάρδη βρήκε απάντηση πριν οι δυο ομάδες πάνε στα αποδυτήρια. Στο 45+5’ ο Γκιρασί πλάσαρε μέσα από την περιοχή και ισοφάρισε, για να έρθει στο 77’ ο Έντο και να ανατρέψει πλήρως το σκηνικό, κάνοντας το 1-2.

Ο Κράμαριτς δεν είχε πει την τελευταία του λέξη όμως, και στο 95ο λεπτό βρήκε λίγο χώρο, πλάσαρε υποδειγματικά από δύσκολη γωνία και ισοφάρισε το ματς, στην τελευταία φάση του αγώνα, διαμορφώνοντας το τελικό 2-2.

c6dc2e10c79b1c73011f1911054732c2o2.jpg

Η Βόλφσμπουργκ πέρασε… αέρα από την έδρα της Χέρτα Βερολίνου. Οι φιλοξενούμενοι μέσα σε μόλις μισή ώρα, από το 4’ ως το 34’ είχαν σκοράρει τρία γκολ (Σβάνμπεργκ 4’, Άρνολντ 31’ πεν., Γουίντ 34’), τελειώνοντας το ματς από νωρίς.

Ο Μπακού στο 72’ και ο Μαρμούς στο 86’ καθόρισαν το τελικό 0-5 και την επιβλητική νίκη της Βόλφσμπουργκ.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0