Football Talk

Ολυμπιακός: Το πλάνο του Μίτσελ για τη ρεβάνς με τον Άρη

Ολυμπιακός: Το πλάνο του Μίτσελ για τη ρεβάνς με τον Άρη

Να συνέλθει άμεσα μετά το στραβοπάτημα στο Περιστέρι θέλει ο Ολυμπιακός που καλείται στο «Κλεάνθης Βικελίδης» να υπερασπιστεί το 1-0 του πρώτου αγώνα και να προκριθεί στα ημιτελικά του Κυπέλλου. 

Γράφει ο Δημήτρης Σπιλιόπουλος

Την ούτως ή άλλως δύσκολη ρεβάνς του Κυπέλλου στην έδρα του Άρη, έκανε ακόμα πιο δύσκολη για τον Ολυμπιακό η εμφάνιση και η απώλεια βαθμών στο ματς με τον Ατρόμητο. Οι «ερυθρόλευκοι» θα προσπαθήσουν να δείξουν πως η συγκεκριμένη εμφάνιση ήταν μια παρένθεση της βελτιωμένης εικόνας που έχουν μετά την διακοπή και να προκριθούν στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Στη Θεσσαλονίκη ο Ολυμπιακός πήγε με σύμμαχο το 1-0 του πρώτου αγώνα, αλλά χωρίς τους Ρέαμπτσιουκ, Μαρσέλο, Κασάμι και Ρέτσο που για διαφορετικούς λόγους ο καθένας δεν είναι σε θέση να βοηθήσουν. Αντίθετα στην αποστολή βρίσκεται ο Χάμες Ροντρίγκες που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που αντιμετώπιζε, αλλά και ο Ραμόν, το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των Πειραιωτών, για πρώτη φορά και έχοντας κάνει μόλις δύο προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα. 

Ο Μίτσελ δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του για την ενδεκάδα που προτίθεται να παρατάξει, ωστόσο όλα δείχνουν πως θα προτιμήσει ένα μείγμα βασικών και αναπληρωματικών σύμφωνα πάντα με όσους προτιμάει στα τελευταία παιχνίδια. Θέση στην ενδεκάδα διεκδικούν παίκτες όπως ο Σισέ, ο Σαμασέκου, ο Μπουχαλάκης, ο Μασούρας και ο Γκάρι Ροντρίγκες, ενώ για το αριστερό άκρο της άμυνας το φαβορί είναι ο Βρουσάι. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να ξεκινήσει για πρώτη φορά  σε ματς Κυπέλλου ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης αντί του Κωνσταντίνου Τζολάκη που είχε παίξει σε όλα τα ματς στη διοργάνωση έως τώρα.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο γήπεδο του Άρη ο Ολυμπιακός έχει γνωρίσει τη μοναδική του εκτός έδρας ήττα την φετινή σεζόν σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, ενώ συνολικά στις τελευταίες τους πέντε επισκέψεις εκεί έχουν επικρατήσει μόλις μια φορά. Όλα αυτά φυσικά τα γνωρίζουν στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο και έχει γίνει ξεκάθαρο σε όλους πως δεν υπάρχει κανένα άλλο περιθώριο για απογοητευτικές εμφανίσεις. 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0