Football Talk

Σάλκε – Λειψία 1-6: Αγριεμένοι «ταύροι» έκαναν πάρτι στο Γκελζενκίρχεν (video)

Σάλκε – Λειψία 1-6: Αγριεμένοι «ταύροι» έκαναν πάρτι στο Γκελζενκίρχεν (video)

Η Λειψία δεν άφησε κανένα περιθώριο στη Σάλκε, την οποία και συνέτριψε μέσα στην έδρα της με 6-1 για την 17η αγωνιστική της Bundesliga.

Ότι ήθελε έκανε την Σάλκε η Λειψία στη Veltins Arena στο ματς για την 17η αγωνιστική της Bundesliga. Η ομάδα του Μάρκο Ρόζε ήταν σαρωτική στο πρώτο ημίχρονο καθώς πέτυχε τέσσερα γκολ και μετέτρεψε σε περίπατο την έξοδό της στο Γκελζενκίρχεν (6-1).

Μόλις στο 7’ ο Αντρέ Σίλβα με ωραίο σουτ έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία της εστίας του Σβόλοβ για το 1-0 των «ταύρων».

Οχτώ λεπτά αργότερα, στο 15’, ο Μπένγιαμιν Χένρικς αφού πήρε τη μπάλα μέσα στην μεγάλη περιοχή δοκίμασε ένα τέλειο χαμηλό σουτ, το οποίο έστειλε για δεύτερη φορά τη μπάλα στα δίχτυα της Σάλκε.

Κάπου εκεί και μέχρι το 40’ ο τρελός ρυθμός που έδωσε η Λειψία στο ματς σταμάτησε ωστόσο σε εκείνο το σημείο, ο Αντρέ Σίλβα και πάλι «χτύπησε» για την ομάδα του γράφοντας το 3-0!

Οι παίκτες της Σάλκε έδειχναν ανήμποροι να αντιδράσουν στις ορέξεις των αντιπάλων τους και στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου δέχθηκαν και τέταρτο τέρμα! Ο Ντάνι Όλμο άφησε την μπάλα στον Τίμο Βέρνερ και εκείνος δεν είχε πρόβλημα να την στείλει από κοντά στα δίχτυα των γηπεδούχων.

Στο δεύτερο μέρος, οι «βασιλικοί μπλε» προσπάθησαν κάπως να διασώσουν την τρικυμία του πρώτου ημιχρόνου και στο 56’ ο Κοζούκι αφού κυνήγησε μια χαμένη μπαλιά μέσα στην περιοχή μπόρεσε και νίκησε τον τερματοφύλακα της Λειψίας με ένα σουτ στην κάτω δεξιά γωνία του, μειώνοντας έτσι σε 4-1.

Αυτή ήταν όμως και η μοναδική ουσιώδης επιθετική ενέργεια της Σάλκε καθώς στη συνέχεια όχι μόνο δεν μπόρεσε να πετύχει άλλο τέρμα αλλά δέχθηκε ακόμα δύο! Ο φοβερός Ντάνι Όλμο ύστερα από τις δύο του ασίστ κατάφερε και να σκοράρει, με μία ωραία λόμπα στο 83’, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 5-1!

Το τελικό 6-1 διαμόρφωσε ο Γιούσουφ Πόουλσεν στο 89' έπειτα από ωραία προσπάθεια με σουτ στη δεξιά γωνία του Σβόλοβ.




Οι συνθέσεις των ομάδων:

Σάλκε (Ρέις): Σβόλοβ, Μπρούνερ, Γιοσίντα, Ματριτσιάνι, Ούρονεν, Κράους, Ντάνι Λάτσα, Λαρσον, Μπίλτερ, Φρέυ

Λειψία (Ρόζε): Μπλάσβιτς, Χένριχς, Όρμπαν, Γκβάρντιολ, Χάλστενμπεργκ, Λάιμερ, Σλάγκερ, Σομποσλάι, Ντάνι Όλμο, Αντρέ Σίλβα,Τίμο Βέρνερ

www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0