Football Talk

Πέι ντε Κασέλ - Παρί Σεν Ζερμέν 0-7: Με «εξωγήινο» Εμπαπέ και χωρίς έλεος, πέρασε... σβηστά στην επόμενη φάση (video)

Πέι ντε Κασέλ - Παρί Σεν Ζερμέν 0-7: Με «εξωγήινο» Εμπαπέ και χωρίς έλεος, πέρασε... σβηστά στην επόμενη φάση (video)

Η Παρί Σεν Ζερμέν έκανε φυσιολογικά ότι ήθελε απέναντι στην αδύναμη Πέι ντε Κασέλ, την συνέτριψε με 7-0 και πήρε το εισιτήριο για τους «16» του Κυπέλλου Γαλλίας, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Μαρσέιγ. Απίστευτος Κιλιάν Εμπαπέ, έγραψε ιστορία καθώς πέτυχε πέντε γκολ και μία ασίστ, κάτι που δεν είχε καταφέρει κανείς μέχρι τώρα στους Παριζιάνους!

Από την στιγμή που ο Κριστόφ Γκαλτιέ αποφάσισε να ξεκινήσει Νεϊμάρ και Εμπαπέ κόντρα στην Πεί ντε Κασέλ, ομάδα έκτης κατηγορίας, λίγο πολύ το έργο της Παρί Σεν Ζερμέν για να πάρει την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Γαλλίας θα γινόταν πολύ εύκολο και έτσι έγινε. Οι πρωταθλητές Γαλλίας ήταν σοβαροί και με μία εξωπραγματική εμφάνιση του Κιλιάν Εμπαπέ έφτασαν σε μία ευρεία νίκη με 6-0! Ο Γάλλος σούπερ σταρ, στην πρώτη του συμμετοχή ως αρχηγός της ομάδας του πέτυχε πέντε γκολ και μοίρασε ακόμα ένα!

Μέσα σε 11 λεπτά η Παρί πέτυχε τέσσερα γκολ στο πρώτο μέρος! Το πάρτι για τους φιλοξενούμενους άρχισε στο 29’, όταν ο Εμπαπέ άνοιξε το σκορ έπειτα από ασίστ του Μέντες. 

\
το 33' ο Νεϊμάρ συνδυάστηκε εξαιρετικά τον Γάλλο επιθετικό και ο πρώτος αφού χόρεψε όλη την άμυνα των γηπεδούχων έγραψε το 2-0 για την ομάδα του!

Μόλις δύο λεπτά αργότερα, ήρθε και το 3-0 έπειτα από βαθύ γέμισμα του Περέιρα, ο Εμπαπέ έφυγε στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων και με όμορφο ψηλοκρεμαστό πλασέ σκόραρε για δεύτερη φορά στο παιχνίδι!


Στο 40' ο δαιμονισμένος Εμπαπέ ολοκλήρωσε το χατ-τρικ του έπειτα από ασίστ του Βιτίνια, καθώς με όμορφο πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0! 



Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του Γκαλτιέ δεν άφησαν το… γκάζι και μόλις στο 56’ ο Εμπαπέ πέτυχε και τέταρτο τέρμα! Ο Γάλλος δέχτηκε τη μπάλα από τον Νεϊμάρ και αφού πέρασε και τον αντίπαλο κίπερ έγραψε το 5-0 για τους Παριζιάνους!



Στο 64’ ο επίσης εξαιρετικός Νεϊμάρ σέρβιρε ακόμα μία ασίστ, αυτή τη φορά στον Σολέρ για το 6-0 της Παρί


Η Παρί παρά τα έξι γκολ δεν σταμάτησε και στο 79' ο Εμπαπέ έγραψε ιστορία καθώς με ακόμα ένα γκολ έγραψε το τελικό 7-0 και έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία της Παρί που πετυχαίνει πέντε γκολ σε επίσημο παιχνίδι της! 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0