Football Talk

Παναθηναϊκός: Πρόστιμο 20.000 ευρώ στον Σένκεφελντ για αντιεπαγγελματική συμπεριφορά (video)

Παναθηναϊκός: Πρόστιμο 20.000 ευρώ στον Σένκεφελντ για αντιεπαγγελματική συμπεριφορά (video)

Για την αντιεπαγγελματική του συμπεριφορά τιμωρήθηκε από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός ο Μπαρτ Σένκεφελντ, ο οποίος έχοντας το περιβραχιόνιο του αρχηγού, αποβλήθηκε στο Κυριακάτικο (22/1) ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Με το σκορ στο 3-0 εις βάρος του Παναθηναϊκού, στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, ο αρχηγός του τριφυλλιού Μπάρτ Σένκεφελντ σε ένα μαρκάρισμα στον Μπίσεσβαρ, στην περιοχή του κέντρου, αντίκρυσε δεύτερη κίτρινη κάρτα και άφησε την ομάδα του με 10 ποδοσφαιριστές.

Εκτός από την κακή εικόνα του στην αναμέτρηση, ο Ολλανδός στόπερ, έδειξε αντιεπαγγελματική συμπεριφορά και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν το άφησε να περάσει έτσι, τιμωρώντας τον με χρηματικό πρόστιμο 20.000€.

Δεν επιτρέπεται ο αρχηγός της ομάδας να χάνει την ψυχραιμία του και να υποπέφτει σε τέτοια ανόητα λάθη. Η ενέργεια του αυτή, έχει ως αποτέλεσμα, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς να μην έχει στην διάθεση του τον 31χρονο στόπερ στον επαναληπτικό αγώνα του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, εκεί που το τριφύλλι θα διεκδικήσει ότι του αναλογεί μετά το πρώτο παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη. Υπενθυμίζουμε πως οι πράσινοι… πληγώθηκαν με σκορ 2-0. Το «κακό» είναι διπλό, διότι ούτε ο Χόρντουρ Μάγκνουσον είναι έτοιμος να αγωνιστεί καθώς ταλαιπωρείται από τραυματισμό και ο Σέρβος τεχνικός θα παραταχθεί με τους δύο αναπληρωματικούς κεντρικούς αμυντικούς, τον Σβόνιμιρ Σάρλια και τον Αχιλλέα Πούγγουρα.

Δημήτρης Φεραδούρος

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0