Football Talk

Μάνταλος: «Νιώθω πεινασμένος - Μου αρέσει όλο και περισσότερο η ομάδα»

Μάνταλος: «Νιώθω πεινασμένος - Μου αρέσει όλο και περισσότερο η ομάδα»
Στο... μέταλλο που έδειξε η ΑΕΚ και έφυγε με το μεγάλο διπλό από την Νίκαια καθώς και στα συναισθηματά του που συμπλήρωσε 300 παιχνίδια με τη φανέλα της «Ένωσης», μίλησε μετά το τέλος του ματς ο Πέτρος Μάνταλος.
Η συνεισφορά του ήταν υπερπολίτιμη στην ανατροπή της ΑΕΚ στην έδρα του Ιωνικού καθώς ήταν ο άνθρωπος από το πόδι του οποίου βγήκε η κάθετη πάσα για το «χρυσό» γκολ του Τσούμπερ.

Για το ματς, τη σημασία της νίκης και τα 300 παιχνίδια που συμπλήρωσε με την «κιτρινόμαυρη» φανέλα» μίλησε ο Πέτρος Μάνταλος.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στην κάμερα τηςCosmote TV:
«Ήταν τεστ χαρακτήρα. Μιλάμε για ένα δύσκολο ματς. Αν χάνεις και το γυρίζεις δεν είναι τυχαίο. Είχαμε έναν δύσκολο αντίπαλο, εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε να κερδίζουμε εύκολα ή δύσκολα να παίρνουμε τους βαθμούς γιατί αυτό πρέπει να κάνεις αν θες να κάνεις πρωταθλητισμό». 
Για τις πολλές επιλογές του Αλμέιδα, την ποιότητα που υπάρχει στον πάγκο και ότι η ΑΕΚ παίζει σαν γκρουπ:  «Από την πρώτη μέρα του, ο Αλμείδα μας είπε ότι θέλει να δουλεύει σαν σύνολο. Και αυτό φαίνεται. Στα παιχνίδια υπάρχουν φέτος περισσότερες επιλογές. Και εμένα προσωπικά μου αρέσει όλο και περισσότερο η ομάδα».  
Για το ότι συμπλήρωσε σήμερα 300 συμμετοχές με την ΑΕΚ: «Σίγουρα νιώθω πολύ χαρούμενος, νιώθω γεμάτος, αλλά ταυτόχρονα και πεινασμένος να κάνω κι άλλες νίκες με αυτήν την ομάδα και να πανηγυρίσω τίτλους γιατί μου λείπει περισσότερο απ’ όλα».  

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0