Football Talk

Τρομερό φινάλε στο Βιγιαρεάλ – Χιρόνα: Κόκκινη κάρτα, δύο πέναλτι στις καθυστερήσεις και ένα ακυρωθέν γκολ! (video)

Τρομερό φινάλε στο Βιγιαρεάλ – Χιρόνα: Κόκκινη κάρτα, δύο πέναλτι στις καθυστερήσεις και ένα ακυρωθέν γκολ! (video)

Απίθανα πράγματα έλαβαν χώρα στην 18η αγωνιστική της La Liga, στο ματς της Βιγιαρεάλ με τη Χιρόνα από το 79ο λεπτό και έπειτα. Δύο πέναλτι στις καθυστερήσεις και ένα ακυρωθέν γκολ, έως ότου το «κίτρινο υποβρύχιο» πάρει το τρίποντο στο… 100’!

Μπορεί να συζητάμε για μία αναμέτρηση που ουδείς θα είχε στο πρόγραμμά του να παρακολουθήσει, μιας και δεν επρόκειτο για ντέρμπι, όμως όσα έλαβαν χώρα μεταξύ της Βιγιαρεάλ και της Χιρόνα, στην 18η αγωνιστική της La Liga, δεδομένα θα ξεχαστούν δύσκολα από τους φίλους των δύο ομάδων.

Με το ματς στο 0-0, στο 79ο λεπτό, ο Μπουένο αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα και άφησε τους φιλοξενούμενους με «10» παίκτες.

Ακολούθησε μεγάλη πίεση από πλευράς γηπεδούχων και στο 94ο λεπτό, ήρθε η «χρυσή» ευκαιρία για το τρίποντο, με τον Γκεράρ Μορένο να έχει απέναντί του τον Γκαζανίγκα από το σημείο του πέναλτι.

Η εκτέλεσή του είναι κακή και ο Ισπανός αστόχησε για 7η σερί σεζόν σε πέναλτι, έχοντας επτά χαμένα σε ισάριθμες αγωνιστικές περιόδου.

Στην κόντρα επίθεση, η Χιρόνα σκόραρε αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ, γεγονός που δεν χωρούσε αμφισβήτηση, για να οδηγηθούμε μέχρι το 100ο λεπτό και η Βιγιαρεάλ να κερδίσει και δεύτερο πέναλτι.

Ο Παρέχο ανέλαβε την εκτέλεση, αυτός ήταν εύστοχος και το τελικό 1-0 θα μνημονεύεται για πολύ καιρό!

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0