Football Talk

Ξανά ρεκόρ για τον Χάαλαντ: Ισοφάρισε κάθε πρώτο σκόρερ της Premier League την τελευταία τριετία! (video)

Ξανά ρεκόρ για τον Χάαλαντ: Ισοφάρισε κάθε πρώτο σκόρερ της Premier League την τελευταία τριετία! (video)

Ακόμη ένα γκολ στην συλλογή του πρόσθεσε ο Έρλινγκ Χάαλαντ, ο οποίος άνοιξε το σκορ για τη Μάντσεστερ Σίτι απέναντι στη Γουλβς και ισοφάρισε τα γκολ των τριών τελευταίων πρώτων σκόρερ στην Premier League. Απλώς το έκανε, πέντε μήνες νωρίτερα…

Τρομερός Έρλινγκ Χάαλαντ. Μία μηχανή παραγωγής γκολ που δεν σταματά. Που συνεχίζει ανεξαρτήτως αντιπάλου, με τον Νορβηγό να ανοίγει το σκορ απέναντι στη Γουλβς στο Έτιχαντ και να σκοράρει απέναντί της για δεύτερη φορά στην καριέρα του σε ισάριθμες αναμετρήσεις.

Το 1-0 είναι γεγονός, χάρη στην κεφαλιά του Χάαλαντ, αλλά το πιο εντυπωσιακό της υπόθεσης είναι πως έφτασε ακόμη ένα ρεκόρ. Πλέον, μετρά 23 γκολ σε 20 παιχνίδια, με συνέπεια ο τρομερός αυτός αριθμός να σηματοδοτεί πως ισοφάρισε τους τρεις προηγούμενους σκόρερ της Premier League. Απλώς το έκανε πέντε μήνες νωρίτερα, από όσο πήρε σε αυτούς για να φτάσουν τον αριθμό 23!

Ο λόγος για τον Τζέιμι Βάρντι του 2020, τον Χάρι Κέιν της επόμενης χρονιάς και τους Μοχάμεντ Σαλάχ και Χέουνγκ Μιν Σον πέρυσι! Συνεπώς, ο Έρλινγκ Χάαλαντ, στην πρώτη του σεζόν στην Premier League, έχει ήδη φτάσει τα γκολ που χρειάστηκαν όλοι οι προαναφερθέντες για να είναι… κορυφαίοι στο είδος τους.

Και προς αποφυγή… παρεξηγήσεων! Απομένουν ακόμη 18 ματς της Μάντσεστερ Σίτι σε επίπεδο πρωταθλήματος. Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει πού ακριβώς μπορεί να φτάσει ο Χάαλαντ, αν συνεχίσει να σκοράρει με τέτοια συχνότητα!

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0