Football Talk

Σισέ-Μπεργκ: «Ήρθε η ώρα να ξαναπάρει το πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός!»

Σισέ-Μπεργκ: «Ήρθε η ώρα να ξαναπάρει το πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός!»
Τα δύο «κανόνια» του Παναθηναϊκού, Τζιμπρίλ Σισέ και Μάρκους Μπεργκ, δήλωσαν αισιόδοξοι πως οι «πράσινοι» θα κατακτήσουν φέτος το πρωτάθλημα.
Οι δύο κορυφαίοι επιθετικοί του Παναθηναϊκού τον 21ο αιώνα, Τζιμπρίλ Σισέ και Μάρκους Μπεργκ, θα είναι τα τιμώμενα πρόσωπα στο αποψινό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο (22/1,19:30).

Οι δυο τους μίλησαν στον ΣΚΑΪ και τον Νίκο Παγκάκη για την αποψινή επιστροφή τους και όχι μόνο.

«Νιώθω πραγματικά πολύ χαρούμενος και ενθουσιασμένος. Πέρασε αρκετός καιρός από τότε που είδα τους οπαδούς του Παναθηναϊκού», ανέφερε ο Γάλλος για να προσθέσει ο Σουηδός: «Θα συμφωνήσω. Είναι μεγάλο πράγμα. Και οι δύο μας ζήσαμε θαυμάσιες στιγμές στον Παναθηναϊκό και το να έχουμε την ευκαιρία να επιστρέψουμε στη Λεωφόρο, να δούμε την ομάδα και τους οπαδούς, είναι κάτι πολύ όμορφο».

Για τον Σισέ θα είναι μια γεύση από τη Λεωφόρο, στην οποία δεν έχει αγωνιστεί.

«Στη δική μου εποχή παίζαμε στο ΟΑΚΑ, αλλά θα ήθελα να αγωνιστώ στη Λεωφόρο, γιατί η ατμόσφαιρα εκεί είναι πιο έντονη», τόνισε για να συμπληρώσει ο Μπεργκ: «Έτσι είναι, το γήπεδο παίρνει… φωτιά. Δίνει έξτρα ώθηση στην ομάδα. Είναι το μέρος που έχει τους πιο τρελούς οπαδούς».

Αμφότεροι είναι πολύ αισιόδοξοι, τόσο για το αποψινό ντέρμπι όσο και για το πρωτάθλημα. «Θα είναι… ουάου! Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ, στη Λεωφόρο, θα υπάρχει έντονη ατμόσφαιρα. Βλέπω ένα 2-0 ή 3-0. Ειλικρινά και καθαρά. Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι, πρέπει να νικήσει ο Παναθηναϊκός. Βλέπω τον Παναθηναϊκό πρωταθλητή, ναι!», είπε ο Σισέ.

«Αν έχεις τους οπαδούς στο πλευρό σου σε μια τέτοια ατμόσφαιρα είναι πλεονέκτημα κι αυτό κάνει τη διαφορά σε τέτοια παιχνίδια. Νομίζω πως ήρθε η ώρα να πάρει το πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός. Έχει πολύ καλό προπονητή, καλούς παίκτες και είναι πρώτοι», τόνισε ο Μπεργκ.

Μεγάλο το ερώτημα αν θα μπορούσαν να ταιριάξουν μαζί στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού.

«Πιστεύω πως θα μπορούσαμε. Έχουμε διαφορετικό στυλ, απλά θα μαλώναμε για τα πέναλτι. Έχει βάλει πάρα πολλά και σημαντικά γκολ, το βιογραφικό του μιλά μόνο του», τόνισε ο Σισέ για τον Μπεργκ, ενώ ο τελευταίος ανέφερε: «Όλοι μπορούν να παίξουμε με τον Τζιμπρίλ. Είναι φανταστικός, ένας θρύλος».

Τέλος, έστειλαν το δικό τους μήνυμα στον κόσμο. «Ανυπομονώ! Ας ελπίσουμε ότι η ομάδα θα κερδίσει για να κάνουμε ένα κανονικό πάρτι», τα λόγια του Σισέ, ενώ ο Μπεργκ είπε σε άπταιστα ελληνικά: «Πανάθα μόνο!».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0