Football Talk

Ντάνι Άλβες: Κινδυνεύει με ποινή κάθειρξης 4-12 ετών!

Ντάνι Άλβες: Κινδυνεύει με ποινή κάθειρξης 4-12 ετών!

Σοβαρές κατηγορίες αντιμετωπίζει ο Ντάνι Άλβες για σεξουαλική κακοποίηση και αν επιβεβαιωθούν, θα κινδυνεύσει με ποινή φυλάκισης από τέσσερα ως δώδεκα έτη.

Στις φυλακές της Καταλονίας πέρασε το Σαββατοκύριακο ο Ντάνι Άλβες και θα παραμείνει εκεί μέχρι την έναρξη της δίκης για την κατηγορία που του έχει επιβληθεί για σεξουαλική επίθεση, με φερόμενο θύμα μια 23χρονη γυναίκα σε νυχτερινό κλαμπ της Βαρκελώνης.

Όπως είναι αναμενόμενο, η υπόθεση του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή βρίσκεται στο επίκεντρο των ισπανικών και βραζιλιάνικων ΜΜΕ και τις τελευταίες ώρες έχουν διαρρεύσει σοκαριστικές λεπτομέρειες από την πλευρά της καταγγέλλουσας, για την μοιραία βραδιά.

Έτσι, άπαντες στρέφονται στο μέγεθος της τιμωρίας για τον 39χρονο και σύμφωνα με την «Marca», μετά τη νέα προσαρμογή του νόμου για σεξουαλικά εγκλήματα, η ποινή αφορά φυλάκιση που εκτείνεται από τέσσερα, ως δώδεκα χρόνια, για «επίθεση που συνίσταται από κολπική, πρωκτική ή στοματική σαρκική πρόσβαση».

Το διάστημα ξεπερνά τη διετία, μέχρι το οποίο κατά το ισπανικό δίκαιο η φυλάκιση δεν εκτελείται, όπως έχει συμβεί με περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που καταδικάστηκαν για φοροδιαφυγή, τα προηγούμενα χρόνια.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0