Football Talk

Άρης – Βόλος 3-0: Επέστρεψε στις νίκες, με απίθανο χατ-τρικ του Μανού Γκαρθία!

Άρης – Βόλος 3-0: Επέστρεψε στις νίκες, με απίθανο χατ-τρικ του Μανού Γκαρθία!

Ο Μανού Γκαρθία σημείωσε τρία γκολ και ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στη νίκη του Άρη με 3-0 απέναντι στον Βόλο για την 19η αγωνιστική της Super League. Highlight του παιχνιδιού, η κίνηση του Ισπανού στο πρώτο γκολ όπου αφιέρωσε το τέρμα και ύψωσε ψηλά την φανέλα με το νούμερο 19 και το όνομα του αδικοχαμένου Άλκη.

Ο Μανού Γκαρθία αποτελεί έναν εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών του φετινού Άρη και στην καλύτερη του εμφάνιση με τα «κίτρινα», πέτυχε χατ-τρικ και οδήγησε στην νίκη την ομάδα του Άλαν Πάρντιου με 3-0 επί του Βόλου για την 19η αγωνιστική. Έτσι, ο Άρης προσπέρασε τον Βόλο στη βαθμολογία και βρίσκεται στην 5η θέση με 31 βαθμούς, με τους Θεσσαλούς να πέφτουν στην 6η θέση με 29 πόντους.

1ο ημίχρονο

Για να φτάσουν έως εκεί οι Θεσσαλονικείς έπρεπε να αποδείξουν την ανωτερότητα τους στον αγωνιστικό χώρο. Και κάτι τέτοιο έκαναν από τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού, με την πρώτη μεγάλη φάση να έρχεται στο 15’. Ο Μαντσίνι είδε την κίνηση του Γκρέι στα δεξιά, εκείνος  έφυγε στα πλάγια, γύρισε στον Πίρσμαν, το πλασέ του οποίου ήταν άστοχο.

Το σύνολο του Πάρντιου συνέχισε να πιέζει και στο 25’ ο Μαντσίνι απείλησε χωρίς να απειλήσει ιδιαίτερα τον Κλέιμαν. Αντίθετα, ο Βόλος προσπαθούσε να εκμεταλλευτεί τα κενά στην κόντρα, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει στην τελική προσπάθεια.

Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε χωρίς κάποια άλλη μεγάλη στιγμή, με τον Άρη να έχει τον κατοχή και την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά να μην μπορεί να διασπάσει την άμυνα του Βόλου.

2ο ημίχρονο

Παρ’ όλα αυτά, στο δεύτερο μέρος τα πράγματα άλλαξαν και λειτούργησαν με τον καλύτερο τρόπο για τον Άρη. Ο λόγος; Μα πολύ απλά, μόλις δύο λεπτά μετά την επανέναρξη «άνοιξε» το σκορ με τον Μανού Γκαρθία. Ο Ισπανός μπήκε από τα δεξιά στην περιοχή σε μία γρήγορη αντεπίθεση των κίτρινων αξιοποιώντας την ασίστ από τον Μαντσίνι, έκανε το σουτ και σκόραρε από δύσκολη γωνία.

Οι «κίτρινοι» πήραν μεγάλη αυτοπεποίθηση από την επίτευξη του πρώτου γκολ και «διπλασίασαν» τα τέρματα τους στο 60’. Ο Ματέο Γκαρσία τροφοδότησε τον Μανού αριστερά της περιοχής και με όμορφο πλασέ με το δεξί βρήκε δίχτυα για δεύτερη φορά.

Το «σόου» του 24χρονου δεν είχε ολοκληρωθεί και στο 74’ εξαπέλυσε ένα δυνατό σουτ εκτός περιοχής για το τρίτο δικό του γκολ, αλλά και της ομάδας του. Στη συνέχεια, ο Άρης διαφύλαξε το υπέρ του αποτέλεσμα και πέτυχε μια πολύ σημαντική νίκη ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Η φάση του αγώνα

Μπορεί το δεύτερο γκολ του Μανού Γκαρθία να είναι εκπληκτικό, αλλά η κίνηση του, να αφιερώσει και να υψώσει την φανέλα με το νούμερο 19 και το όνομα του αδικοχαμένου Άλκη μετά το πρώτο τέρμα, είναι συγκλονιστική .

MVP

Ο Μανού Γκαρθία ήταν χωρίς καμία αμφιβολία, ο κορυφαίος παίκτης του γηπέδου, αφού πέτυχε χατ-τρικ και οδήγησε τον Άρη στους τρεις βαθμούς της νίκης απέναντι στον Βόλο.

Οι ενδεκάδες των ομάδων

Άρης (Άλαν Πάρντιου): Κουέστα, Εμπακατά, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Πίρσμαν, Ντουκουρέ, Νταρίντα, Μαντσίνι, Μάνου Γκαρθία, Ματέο Γκαρσία, Γκρέι

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν, Πίρινεν, Εσκοβάλ, Άλχο, Λούνα, Μεταξάς, Μπαριέντος, Μεθκίδα, Τσιρίνος, Ντέλετιτς, Οζέγκοβιτς

Χρήστος Λόης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0