Football Talk

Κρίσταλ Πάλας - Νιούκαστλ 0-0: Ξανά στην τριάδα με... στραβοπάτημα

Κρίσταλ Πάλας - Νιούκαστλ 0-0: Ξανά στην τριάδα με... στραβοπάτημα
Κρίσταλ Πάλας και Νιούκαστλ «κόλλησαν» στο 0-0 (21/01) στην έδρα της πρώτης, αλλά αυτός ο ένας βαθμός, ήταν αρκετός για να φέρει τις «καρακάξες» ξανά στην πρώτη τριάδα της Premier League.
Όχι το αποτέλεσμα που θα ήθελε, αλλά στο τέλος της ημέρας, κι αυτός ο ένας βαθμός είναι πολύτιμος. Η Νιούκαστλ «κόλλησε» στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας (21/01, 0-0), παρότι ήταν καλύτερη ανά διαστήματα στο παιχνίδι, αλλά παρόλα αυτά, ανέβηκε στην τρίτη θέση της Premier League, με την τέταρτη, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, να έχει ένα παιχνίδι λιγότερο και να αντιμετωπίζει την Κυριακή (22/01, 18:30) την Άρσεναλ εκτός έδρας.
Η Νιούκαστλ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στα πρώτα λεπτά. Απείλησε με τον Ζοέλιντον τόσο στο 20', όσο και στο 36', αλλά σε καμία από τις δύο περιπτώσεις δεν κατάφερε να σκοράρει, με τον Γκουαϊτά να απομακρύνει. Η «απάντηση» της Κρίσταλ Πάλας ήρθε στο 45+1' με τον Κρις Ρίτσαρντς, αλλά η προσπάθειά του «πέρασε» εκτός εστίας.

Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να είναι δραστήριοι επιθετικά και στο 2ο μέρος, αλλά η κεφαλιά του Γουίλσον στο 55', μετά από εκτέλεση κόρνερ, κατέληξε στα χέρια του τερματοφύλακα.

Από την πλευρά της Κρίσταλ Πάλας, η σημαντικότερη στιγμή σημειώθηκε στο 73', όταν ο Ματετά είδε τον Πόουπ να απομακρύνει την προσπάθειά του να σκοράρει με... ριμπάουντ.

Στα εναπομείναντα λεπτά της αναμέτρησης δεν συνέβη τίποτα το ουσιαστικό, με το ματς να λήγει, ως φυσικό κι επόμενο, χωρίς σκορ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Κριστάλ Πάλας (Πατρίκ Βιεϊρά): Γκουαϊτά, Γουόρντ (71' Κλάιν), Ρίτσαρντς, Γκουεχί, Μίτσελ, Ντουκουρέ, Σλουπ (65' Χιουζ), Αγιού, Έζε (65' Ολίσε_, Ζαχά (65' Ματετά), Εντουάρντ (90' Όζο)

Νιούκαστλ (Έντι Χάου): Πόουπ, Τρίπιερ, Σαρ, Μπότμαν, Μπερν, Λόνγκσταφ, Γκιμαράες, Γουίλοκ, Αλμιρόν (86' Μέρφι), Ζοέλιντον (69' Σεν Μαξιμέν), Γουίλσον (69' Ίσακ)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0