Football Talk

ΟΦΗ - Αστέρας Τρίπολης 1-0: «Μπαλωθιά» του Περέα και το σερί... καλά κρατεί! (video)

ΟΦΗ - Αστέρας Τρίπολης 1-0: «Μπαλωθιά» του Περέα και το σερί... καλά κρατεί! (video)
Ο ΟΦΗ βρήκε τη λύση στο 89' με τον Περέα και επικράτησε με σκορ 1-0 (21/01) του Αστέρα Τρίπολης!
Όλα έδειχναν πως το ματς του ΟΦΗ με τον Αστέρα Τρίπολης θα έληγε χωρίς σκορ, αλλά ο Λουίς Περέα είχε διαφορετική γνώμη! Η δική του κεφαλιά στο 89ο λεπτό «χάρισε» τη νίκη στους Κρητικούς, διαμορφώνοντας το 1-0 (21/01) ως τελικό σκορ υπέρ των γηπεδούχων, στο πλαίσιο της μεταξύ τους αναμέτρησης, για την 19η αγωνιστική της Super League.

Αήττητος για πέμπτο συνεχόμενο ματς ο ΟΦΗ, την ώρα που ο Αστέρας Τρίπολης δεν «γεύτηκε» τη χαρά της νίκης, για τρίτο σερί παιχνίδι.

Σοκαριστικός τραυματισμός για τον Γιαννούλη στο 23ο λεπτό, όταν ο Μανδάς έκανε έξοδο και τον χτύπησε με το γόνατο, ωστόσο, ο αρχηγός του ΟΦΗ συνέχισε να αγωνίζεται. Ντεμπούτο και για τον Μοσκέρα, με τη φανέλα των Κρητικών.

1ο ημίχρονο

Ο Αστέρας Τρίπολης απείλησε πρώτος στην αναμέτρηση, αλλά ο Κάρμονα, δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα στο 13ο λεπτό, μετά την κεφαλιά του Μπαράλες.

Ο Αργεντίνος σέντερ φορ έγινε επικίνδυνος για την άμυνα του ΟΦΗ στο 24', με τον αγαπημένο του τρόπο: με κεφαλιά! Ωστόσο, η προσπάθειά του πέρασε λίγο πάνω από την εστία του Μανδά.


Οι γηπεδούχοι έκαναν πιο αισθητή την παρουσία τους στο 38', αλλά το σουτ του Ντίκο, κατέληξε στην αγκαλιά του Παπαδόπουλου.

2ο ημίχρονο

Η εικόνα του ματς δεν άλλαξε με την έλευση του 2ου μέρους. Ο ΟΦΗ είχε δύο καλές στιγμές στα πρώτα δέκα λεπτά, αλλά τόσο ο Ντίκο στο 48', όσο και Θοράρινσον στο 53', δεν κατάφεραν να καταγράψουν τελική προσπάθεια.

Η πίεση των γηπεδούχων συνεχίστηκε και στο 69ο λεπτό, μόλις τρία λεπτά μετά το ντεμπούτο του με τη φανέλα του ΟΦΗ, ο Μοσκέρα λίγο έλειψε να χριστεί σκόρερ, αλλά η κεφαλιά του πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Παπαδόπουλου.

Η πιο σημαντική ευκαιρία για το σύνολο του Νταμπράουσκας, ίσως και του ματς, σημειώθηκε στο 79'. Μετά από φάση διαρκείας, ο προωθημένος Λάρσον βρέθηκε σε θέση βολής, εκτός περιοχής, έκανε ένα μονοκόμματο σουτ, αλλά η μπάλα «ξύρισε» το δεξί δοκάρι του Μανδά.

 
Εν τέλει, η λύση στο «γόρδιο δεσμό» για τον ΟΦΗ ήρθε με τον Λάρσον να αναλαμβάνει ρόλο «δημιουργού». Στο 89ο λεπτό, εκτέλεσε το φάουλ, ο Λουίς Περέα «νίκησε» τους πάντες στον αέρα και με κεφαλιά διαμόρφωσε το 1-0, που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.


Ο MVP

Προφανώς, ο Λουίς Περέα, που χάρισε στην ομάδα του τη νίκη.

Η φάση του αγώνα

Δεν θα μπορούσε να είναι κάποια άλλη, πλην του γκολ του Περέα στο 89'.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΟΦΗ (Βάλντας Νταμπράουσκας): Μανδάς, Πασαλίδης, Βούρος, Γιαννούλης (76’ Περέα), Θοράρινσον, Λάρσον, Ντιουσέ (85’ Μπάκιτς), Μεγιάδο, Τοράλ, Ντίκο, Μπαλογιάννης (66’ Μοσκέρα).

Αστέρας Τρίπολης (Άκης Μάντζιος): Παπαδόπουλος, Πίτσου Αντζουλάς, Καστάνιο, Καρμόνα, Μουνάφο (46’ Γκαρντάφσκι), Σανταφέ (91’ Μπενίτο), Μπερτόγλιο (61’ Μπαρτόλο), Άλβαρες, Κρέσπι (73’ Σίτο), Μπαράλες.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0