Football Talk

Σύζυγος Ντάνι Άλβες: «Μην ψάχνετε νέα στον πόνο των άλλων, έχασα τους δύο πυλώνες της ζωής μου»

Σύζυγος Ντάνι Άλβες: «Μην ψάχνετε νέα στον πόνο των άλλων, έχασα τους δύο πυλώνες της ζωής μου»
Με ένα μήνυμα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η σύζυγος του Ντάνι Άλβες, Χοάνα Σανθ, ξέσπασε κατά των δημοσιογράφων μετά την φυλάκιση του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ.
Σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση, όπως ήταν αναμενόμενο, βρίσκεται η σύζυγος του Ντάνι Άλβες, Χοάνα Σανθ, ύστερα από την φυλάκιση του Βραζιλιάνου πρώην παίκτη της Μπαρτσελόνα για την υπόθεση της σεξουαλικής επίθεσης σε 23χρονη κοπέλα σε μπαρ στη Βαρκελώνη.

Με ένα μήνυμα στο προφίλ της στο Instagram, η Σανθ ξέσπασε κατά των δημοσιογράφων που έχουν κατασκηνώσει έξω από το σπίτι της και ζήτησε κατανόηση καθώς μετά τον πρόσφατο θάνατο της μητέρας της πλέον έχει να αντιμετωπίσει και την φυλάκιση του άντρα της.

Αναλυτικά ανέφερε:

«Ζητώ από τα μέσα ενημέρωσης που βρίσκονται έξω από το σπίτι μου να σεβαστούν την ιδιωτικότητά μου αυτή τη στιγμή. Η μητέρα μου πέθανε πριν από μια εβδομάδα. Μόλις άρχισα να συνειδητοποιώ ότι δεν είναι πια εδώ για να βασανίζεται με την κατάσταση του συζύγου μου. Έχω χάσει τους μοναδικούς δύο πυλώνες της ζωής μου. Έχετε λίγη ενσυναίσθηση, αντί να ψάχνετε τόσα νέα στον πόνο των άλλων, σας ευχαριστώ».


dani.jpg


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0