Football Talk

Ο Τσουαμενί προτίμησε το ΝΒΑ, την ώρα που η Ρεάλ έπαιζε αγώνα Κυπέλλου!

Ο Τσουαμενί προτίμησε το ΝΒΑ, την ώρα που η Ρεάλ έπαιζε αγώνα Κυπέλλου!

Μπορεί η Ρεάλ Μαδρίτης να έδινε ένα σημαντικό παιχνίδι με την Βιγιαρεάλ για ένα εισιτήριο στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας, αλλά ο Ορελιέν Τσουαμενί επέλεξε να δει ΝΒΑ και συγκεκριμένα, το Μπουλς-Πίστονς.

Την ώρα που η Ρεάλ Μαδρίτης αγωνιζόταν για την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας κόντρα στη Βιγιαρεάλ, ο Ορελιέν Τσουαμενί εθεάθη στην Accor Arena στο Παρίσι, να παρακολουθεί τον αγώνα του ΝΒΑ μεταξύ των Σικάγο Μπουλς και των Ντιτρόιτ Πίστονς.

Ο Τσουαμενί τραυματίστηκε στον αγώνα απέναντι στην Βιγιαρεάλ για το πρωτάθλημα, και σύμφωνα με την ιατρική έκθεση που προσέφερε η Ρεάλ, ο Γάλλος μέσος υπέστη «τραυματισμό στο αριστερό πέλμα» και θα μείνει εκτός για άλλες δύο εβδομάδες.

Παρ’ όλα αυτά, το γεγονός ότι προτίμησε να δει έναν αγώνα μπάσκετ από την προσπάθεια των συμπαικτών, δεν πέρασε… απαρατήρητο από τους φίλους των «μερένχες» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σχολιάζοντας την κίνηση του αρνητικά.

Λίγο αργότερα, εμφανίστηκε μετανιωμένος στα social media και ζήτησε συγγνώμη στο Twitter: «Ζητώ συγγνώμη από τον σύλλογό μου, το προπονητικό επιτελείο, τους συμπαίκτες μου και τους οπαδούς της Ρεάλ για την παρουσία μου σε μια εκδήλωση την ώρα που παίζαμε στο Κύπελλο. Ήμουν προσεκτικός όλη τη στιγμή για το τί συνέβαινε στη Βιγιαρεάλ, αλλά δεν έκανα το σωστό. Λυπάμαι πολύ».

Εδώ το σχετικό tweet:

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0