Football Talk

Γιουβέντους – Μόντσα 2-1: Τα… χρειάστηκαν οι «μπιανκονέρι» όμως ο Κιέζα έδωσε τη λύση!

Γιουβέντους – Μόντσα 2-1: Τα… χρειάστηκαν οι «μπιανκονέρι» όμως ο Κιέζα έδωσε τη λύση!

Είδε… και έπαθε η Γιουβέντους για να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μόντσα και να προκριθεί στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας, όμως η «χρυσή αλλαγή» του Αλέγκρι, o Φεντερίκο Κιέζα σκόραρε στο 78’ και την έστειλε στην επόμενη φάση.

Αγχώθηκε, όμως τα κατάφερε η Γιουβέντους. Η ομάδα του Μαξ Αλέγκρι, με αρκετούς αναπληρωματικούς στη σύνθεσή της, λίγο έλειψε να πληρώσει τα «κενά» διαστήματά της στο παιχνίδι. Χάρις όμως τον Φεντερίκο Κιέζα που πέρασε ως αλλαγή στο 61’ και σκόραρε στο 78’ πήρε τη νίκη και συνάμα την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Ιταλίας.

Οι «μπιανκονέρι» ξεκίνησαν δυναμικά το ματς. Στο 5’ έστειλαν την προειδοποιητική βολή, ενώ στο 8’ πήραν το προβάδισμα με τον Μόιζ Κιν. Η Μόντσα ωστόσο ανέβασε την απόδοσή της στη συνέχεια, κέρδισε μέτρα και στο 24’ έφτασε στην ισοφάριση με τον Βαλότι.

Το γκολ αυτό ταρακούνησε αρκετά τους γηπεδούχους, οι οποίοι στο φινάλε του ημιχρόνου προσπάθησαν να πάρουν εκ νέου το προβάδισμα, χωρίς όμως επιτυχία.

Στο δεύτερο μέρος, η Γιουβέντους κυνήγησε από το πρώτο λεπτό το γκολ. Ο Κιν είχε μία καλή στιγμή στο 47’, όμως ο Κράνιο του αρνήθηκε την «ντοπιέτα».

Χωρίς κάποια αξιόλογη στιγμή και με την «κλεψύδρα» να αδειάζει, ο Αλέγκρι αποφάσισε να ρίξει στο ματς Λοκατέλι και Κιέζα στο 61’, καθώς και τους Ντι Μαρία και Άλεξ Σάντρο στο 75’. Οι αλλαγές έπιασαν… τόπο, αφού ο Άλεξ Σάντρο ήταν αυτός που «σέρβιρε» στον Κιέζα για το 2-1 στο 78’, ένα γκολ που αποδείχθηκε «χρυσό», αφού έστειλε τη Γιουβέντους στους «8», όπου θα αντιμετωπίσει τη Λάτσιο.

Η «Μεγάλη Κυρία» μάλιστα θα μπορούσε να πετύχει και τρίτο γκολ, αλλά στο 90’ ο Κράνιο έκανε ακόμα μία επέμβαση, αυτή τη φορά σε προσπάθεια του Ντι Μαρία

Βασίλης Βασιλείου

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0