Football Talk

Θέουτα - Μπαρτσελόνα 0-5: Λεβαντόφσκι και Κεσιέ είχαν κέφια και την έστειλαν στους «8» (video)

Θέουτα - Μπαρτσελόνα 0-5: Λεβαντόφσκι και Κεσιέ είχαν κέφια και την έστειλαν στους «8» (video)

Με πρωταγωνιστές τους Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι (2 γκολ) και Φράνκ Κεσίε (1 γκολ, 2 ασίστ) , η Μπαρτσελόνα πέρασε έυκολα με 5-0 από την έδρα της Θέουτα και συνεχίζει στα προημιτελικά του Κόπα ντελ Ρέι.

Σχετικά Άρθρα

Έπαθε και έμαθε. Η Μπαρτσελόνα δεν είχε καμία διάθεση να πάθει όσα...βίωσε στην έδρα της Ιντερσίτι. Η ομάδα του Τσάβι ήταν σοβαρή και νίκησε εύκολα εκτός έδρας με 5-0 την ουραγό της τρίτης κατηγορίας Θέουτα και προκρίθηκε στα προημιτελικά του ισπανικού κυπέλλου.

Όπως ήταν αναμενόμενο οι γηπεδούχοι λόγω δυναμικής περιορίστηκαν σε παθητικό ρόλο, μένοντας πίσω από τη μπάλα. Ωστόσο η ομάδα του Τσάβι ήταν κάτι παραπάνω από φλύαρη. Χρειάστηκε να περάσει μισή ώρα αγώνα για να δούμε την πρώτη -καλή- φάση, όταν από κόρνερ της Θέουτα η κεφαλιά του Ρόδρι πήγε στην εξωτερική πλευρά των διχτυών.

Το "καμπανάκι" χτύπησε και τρία λεπτά μετά (33') οι Καταλανοί πλησίασαν στο πρώτο γκολ, αλλά το -διαγώνιο- σουτ του Ραφίνια έφυγε μόλις άουτ. Ο Βραζιλιάνος δεν το έβαλε κάτω και στο 41' με ένα εξαιρετικό πλασέ εκτός περιοχής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα -παρά την προσπάθεια του Μεχίας- για το 0-1! Αυτό ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους.


Όπως έκλεισαν το πρώτο ημίχρονο έτσι άρχισαν το δεύτερο οι φιλοξενούμενοι. Στο 50' ο Κεσιέ πίεσε, έκλεψε και σέρβιρε στον Λεβαντόφσκι, με τον Πολωνό να πλασάρει εύστοχα και να γράφει το 0-2.


Παρά το γεγονός πως έριξε ρυθμό μετά το δεύτερο γκολ, η Μπαρτσελόνα έφτασε και στο 0-3. Στο 70ο λεπτό ο Φάτι κινήθηκε από τα αριστερά, μπήκε στην περιοχή και με πολύ ωραίο πλασέ μπήκε και αυτός στον πίνακα των σκόρερς.

Στο 77' ο Κεσιέ -που είχε δύο ασίστ- σκόραρε και αυτός. Ο αμυντικός χαφ της Μπάρτσα κινήθηκε στην περιοχή σαν φορ και με ωραία κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Ραφίνια πέτυχε το τέταρτο γκολ των "μπλαουγκράνα"!


Στο 85΄ο Φάτι πλησίασε στο 0-5 αλλά ο Μεχίας με σπουδαία απόκρουση είπε όχι στον νεαρό επιθετικό. Ο κίπερ της Θέουτα όμως μάζεψε τελικά ακόμη μια φορά τη μπάλα από τα δίχτυα του. Δράστης ήταν στο 90' και πάλι ο Λεβαντόφσκι, με τον Πολωνό να σκοράρει με εξαίσιο πλασέ από τα όρια της περιοχής για το τελικό 0-5!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Θέουτα (Ρομέρο): Μεχίας, Ρέινα, Γκουτιέρεθ, Χότα (57' Ιγκλέσιας), Αϊσάρ, Αλάιν, Ρόδρι (78' Κασάις), Κουέβας (57' Γκαρσία), Αντονίτο, Λαφάρζ (68' Ντανέσε), Αλφόνσο.

Μπαρτσελόνα (Τσάβι): Πένια, Μπεγερίν, Γκαρθία, Μάρκος Αλόνσο (73' Κρίστενσεν), Άλμπα, Κεσιέ, Σέρχι Ρομπέρτο (73' Μπουσκέτς), Τόρε (46' Γκάβι) , Φεράν Τόρες (60' Φάτι), Ραφίνια (80' Αλαρκόν), Λεβαντόφσκι.

Μανώλης Μακρόπουλος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0