Football Talk

Η αγκαλιά των παλιόφιλων Κριστιάνο-Ράμος και η προειδοποίηση για το σκουλαρίκι! (video)

Η αγκαλιά των παλιόφιλων Κριστιάνο-Ράμος και η προειδοποίηση για το σκουλαρίκι! (video)
Μπορεί όλα τα φώτα να έχουν στραφεί στον Κριστιάνο Ρονάλντο και το Λιονέλ Μέσι στην τελευταία τους ίσως συνάντηση, παρόλα αυτά στο φιλικό της Παρί Σεν Ζερμέν με την Μεικτή Αλ Νασρ και Αλ Χιλάλ βρέθηκαν και δύο παλιόφιλοι. Ο λόγος για τον Ρονάλντο και τον Ράμος, οι οποίοι είχαν έναν ένθερμο εναγκαλισμό πριν την έναρξη του αγώνα, με τον Πορτογάλο να υπενθυμίζει στον Σέρχιο πως φορά σκουλαρίκι και καλό θα ήταν να το βγάλει.
Μέσα Γενάρη με την δράση στον ποδοσφαιρικό πλανήτη να βρίκσκεται στα... κόκκινα κι΄όμως ένα φιλικό σοτ Ριάντ έχει στρέψει όλα τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του. Βέβαια είναι λογικό να συμβαίνει κάτι τέτοιο μιας και πρόκεται για την τελευταία (;) φορά που Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι τίθενται αντιμέτωποι.

Πέρα όμως από τους δύο GOATS, υπάρχει και ο παλιόφιλος του Πορτογάλου από τα χρόνια τους στη Ρέαλ, Σέρχιο Ράμος. Οι δυο τους είχαν έναν ένθερμο εναγκαλισμό πριν ξεκινήσει το grande φιλικό, με τον Ρονάλντο να υπενθυμίζει στον Ισπανό αμυντικό ότι φοράει σκουλαρίκι και καλό θα ήταν να το έβγαζε.
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0