Football Talk

Κρίσταλ Πάλας – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-1: Ήρθε η ώρα να τιμωρηθούν οι «κόκκινοι διάβολοι»! (video)

Κρίσταλ Πάλας – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-1: Ήρθε η ώρα να τιμωρηθούν οι «κόκκινοι διάβολοι»! (video)

Τεράστια ευκαιρία να περάσει δεύτερη στην βαθμολογία της Premier League απώλεσε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που έμεινε στο 1-1 με την Κρίσταλ Πάλας, δεχόμενη το γκολ της ισοφάρισης στο 91ο λεπτό!

Λίγα δευτερόλεπτα προτού πιάσει διψήφιο αριθμό διαδοχικών νικών, η Γιουνάιτεντ την «πάτησε»! Με μαγικό γκολ του Ολίσε από εκτέλεση φάουλ στις καθυστερήσεις, η Πάλας πήρε τον βαθμό από το ματς με τους «κόκκινους διαβόλους» με το τελικό 1-1 στο Λονδίνο! Χάθηκε η ευκαιρία της ομάδας του Τεν Χαγκ να ξεφύγει έστω και προσωρινά στην 2η θέση...

Πώς φτάσαμε σε αυτό το σημείο; Οι «κόκκινοι διάβολοι» έφτασαν μέχρι και στο 70% κατοχής της μπάλας, ο Βέγκορστ σταδιακά άρχισε να συμμετέχει περισσότερο και να συνεργάζεται με τον Μάρκους Ράσφορντ, ο οποίος με τη σειρά του είχε ρόλο στο γκολ που χάρισε στην Γιουνάιτεντ το προβάδισμα! Μαζί με τον Έρικσεν από αριστερά άλλαξαν μπαλιές και ο Δανός έκανε το γύρισμα στον Μπρούνο Φερνάντες που στο 44' σκόραρε για το 1-0 των φιλοξενούμενων στο Σέλχαρστ Παρκ.

O captain της ομάδας του Μάντσεστερ με αυτό το γκολ έγινε μόλις ο τέταρτος που έχει καταφέρει να φτάσει στα 20+ τέρματα εντός κι εκτός έδρας από την ημέρα που έκανε ντεμπούτο στην Premier League. Οι υπόλοιποι είναι οι Χάρι Κέιν, Μοχάμεντ Σαλάχ και Χέουνγκ – Μιν Σον. Ακόμα και στις στιγμές που η Πάλας φάνηκε να κρατάει περισσότερο την μπάλα στο δεύτερο ημίχρονο, η Γιουνάιτεντ έδειχνε άνετη και μάλιστα έκανε ευκαιρίες όταν κατάφερνε να φτάσει στην απέναντι περιοχή.

Το ντεμπούτο του Βέγκορστ διήρκησε 70 λεπτά αφού μετά αντικαταστάθηκε, ενώ ο Καζεμίρο στο χώρο του κέντρου «σκούπιζε» τα πάντα όπως το κάνει κάθε φορά. Η Πάλας πρέσαρε, δεν παράτησε το ματς και κατάφερε στο φινάλε να βρει γκολ και να σοκάρει την Γιουνάιτεντ!

Στις καθυστερήσεις ο Ολίσε με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ ισοφάρισε στο τελικό 1-1 κι έτσι απαγόρευσε στο σύνολο του Έρικ Τεν Χαγκ να φτάσει στις 10 διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις.

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0