Football Talk

Αλμέιδα: «Έμεινα ικανοποιημένος από τη νοοτροπία των παικτών μου»

Αλμέιδα: «Έμεινα ικανοποιημένος από τη νοοτροπία των παικτών μου»

Ικανοποιημένος ήταν ο Ματίας Αλμέιδα μετά την επικράτηση της ΑΕΚ επί του Πανσερραϊκού.

Εκθείασε τους ποδοσφαιριστές του και δεν έκρυψε την ικανοποίησή του ο Ματίας Αλμέιδα, μετά τη νίκη της «Ένωσης» επί του Πανσερραϊκού, την ώρα που ο Παύλος Δερμιτζάκης έδωσε το σύνθημα για ανασύνταξη ενόψει πρωταθλήματος.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις των δύο προπονητών:

Ματίας Αλμέιδα:

«Θεωρώ ότι μένει ακόμα ένα παιχνίδι κι αν λέμε πάντα ότι πρέπει να σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους, αυτός ο αντίπαλος πρέπει να έχει απεριόριστο σεβασμό. Με έναν ωραίο τρόπο παιχνιδιού, παίρνοντας ρίσκα, έδωσα συγχαρητήρια στον αντίπαλο προπονητή. Έμεινα ικανοποιημένος από τη νοοτροπία των παικτών μου. Θα πρέπει να κάνουμε ακόμα παραπάνω για να κερδίζουμε. Στο ποδόσφαιρο παίζουν 11 εναντίον 11. Πρέπει να υπάρχει ταπεινότητα και να συνεχίζουμε με τον ίδιο τρόπο».

Παύλος Δερμιτζάκης:

«Ο στόχος του παιχνιδιού ήταν όσο γίνεται περισσότεροι παίκτες να το χαρούν, να το διασκεδάσουν και να αποκτήσουμε εμπειρίες. Παράλληλα, θέλαμε να ξεκουράσουμε παιδιά, να δώσουμε χρόνο σε παίκτες που ήρθαν τον Γενάρη. Στόχος μας είναι το πρωτάθλημα.

Παίζαμε απέναντι σε μια πολύ, πολύ καλή ομάδα που ξέρει τι ζητάει στο γήπεδο. Επικεντρωθήκαμε στο αμυντικό κομμάτι, γιατί υπήρχε πίεση από τον αντίπαλο. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά. Ο στόχος στα ματς με την ΑΕΚ είναι να πάρουν εμπειρίες τα παιδιά. Να δούμε πράγματα και να ετοιμάσουμε παίκτες για το μεγάλο μας στόχο που είναι το πρωτάθλημα».

www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0