Football Talk

Διαφάνεια με τον VAR, θα μαθαίνει ο κόσμος τα πάντα!

Διαφάνεια με τον VAR, θα μαθαίνει ο κόσμος τα πάντα!

Μία εξέλιξη που θα μπορούσε να λειτουργήσει θετικά σε κάθε απορία του τηλεοπτικού κοινού, αλλά και του κόσμου που θα βρίσκεται στις εξέδρες, αναμένεται να εφαρμοστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων!

Και όταν θα προκύπτει απορία για κάθε απόφαση του διαιτητή ή του VAR, που μοιάζει ακατανόητη, από εδώ και πέρα, αναμένεται να υπάρχει και μία απάντηση!

Τουλάχιστον, σε ό,τι αφορά το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, για το οποίο έχει παρθεί η απόφαση, οι διαιτητές να έχουν την δυνατότητα να εξηγήσουν την απόφαση που θα πάρουν, όταν ανατρέξουν στην βοήθεια της τεχνολογίας, μέσω του μικροφώνου τους!

Θα μπορούν να μιλήσουν στο κοινό που βρίσκεται στις εξέδρες, εξηγώντας τον λόγο που έδωσαν το εν λόγω σφύριγμα, ενώ έτσι θα λύνονται οι απορίες και του κόσμου που παρακολουθεί το ματς από την τηλεόραση, με τον σχολιαστή να τις μεταφέρει στον τηλεθεατή!

Στο εν λόγω project για το επικείμενο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, συμμετέχει ο Άντονι Τέιλορ, ως μοναδικός εκπρόσωπος της Premier League. Θα μπορούσε άραγε κάτι τέτοιο να εφαρμοστεί στο μέλλον και στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου;

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0