Football Talk

Πασχαλάκης: «Αισθάνθηκα όμορφα που ένα γήπεδο με αγκάλιασε, φωνάζοντας ρυθμικά το όνομα μου»

Πασχαλάκης: «Αισθάνθηκα όμορφα που ένα γήπεδο με αγκάλιασε, φωνάζοντας ρυθμικά το όνομα μου»

Όσα ανέφερε ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού, Αλέξανδρος Πασχαλάκης στο Match Programme για το εντός έδρας ματς του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Άρη.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται για δεύτερη φορά τον Άρη σε διάστημα τεσσάρων ημερών, αυτή τη φορά, για το πρώτο παιχνίδι της φάσης των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας.

Έτσι, στο Match Programme του παιχνιδιού με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, μίλησε ο τερματοφύλακας των «ερυθρόλευκων», Αλέξανδρος Πασχαλάκης και αναφέρθηκε στην αγάπη που του δείχνουν οι οπαδοί των Πειραιωτών, αλλά και στο ποιοτικό ρόστερ της ομάδας του Μίτσελ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αλέξανδρου Πασχαλάκη:

Το ότι είχε περάσει μικρός από τον Ολυμπιακό και το εάν είχε στο μυαλό του ότι θα γύριζε: «Δεν το είχα στο μυαλό μου γιατί στη ζωή όπως και στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να προβλέψεις κάτι. Πάντως είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι και πάλι στον Ολυμπιακό».

Το ότι ο κόσμος φωνάζει το όνομά του: «Αισθάνθηκα όμορφα που ένα γήπεδο με αγκάλιασε φωνάζοντας ρυθμικά το όνομά μου. Πραγματικά αξίζει να δίνεις το 100% των δυνατοτήτων σου για αυτόν τον κόσμο».

Το ρόστερ των Πειραιωτών: «Το ρόστερ του Ολυμπιακού δεν χρειάζεται συστάσεις. Ταβάνι σε ποιότητα για το ελληνικό πρωτάθλημα».

Τη συνέχεια: «Κάθε παιχνίδι είναι τελικός. Έτσι πρέπει να λογίζονται οι αγώνες από εμάς».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0